go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Мрії збуваються з ПУМБ та Visa в ТРЦ «DreamTown»
09 June 2012
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) спільно з компанією Visa і в партнерстві з торгово-розважальним центром «DreamTown» оголошує про старт акції «Фестиваль покупок з Visa» для власників преміальних карток Visa Gold.

З 6 по 8 квітня в ТРЦ «DreamTown» діятиме спеціальна Visa Gold Lounge зона, де можна буде зустрітися з представниками ПУМБ, які допоможуть ознайомитися з перевагами преміальних карт Visa і пропозиціями програми преміальних пропозицій Visa в Україні та закордоном, а також оформити карту Visa Gold від ПУМБ.

В рамках Фестивалю кожну п'ятницю, суботу та неділю в період з 6 по 29 квітня кращі брендові магазини та розважальні точки «DreamTown» порадують власників карток Visa Gold ексклюзивними знижками від 10% до 70% на товари і послуги.

«Фестиваль покупок c Visa» об'єднав більше 70 торгово-сервісних підприємств, представлених в ТРЦ Dreamtown, серед яких Marks&Spencer, Брокард-Україна, Polo Garage, GUESS, MANGO, United Colors of Benetton, Люксоптика, Aldo, L'ETUDE, Monica Ricci, «Будинок іграшок», «Снігова Королева» і багато інших.

Більш детальна інформація про умови участі в акції.

{title} - Bank FUIB

Feedback