Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ повідомляє про нове позиціонування
09 червня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

В цьому році Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ) виповнюється 20 років. За роки роботи команда банку досягла значних результатів. Зараз ПУМБ входить до ТОП-10 українських банків за ключовими фінансовими показниками і продовжує зростати. ПУМБ увійшов до рейтингу тисячі найбільших банків світу за версією журналу Тhe Ваnker і займає провідні позиції з інформаційної прозорості та інноваційності.

ПУМБ − на 100% український банк. Банк, який є частиною групи СКМ − провідної фінансово-промислової групи в Україні. У головних офісах і 168 точках продажів ПУМБ створені робочі місця для майже 4 тис співробітників. У числі клієнтів банку провідні підприємства України, а також близько 1,5 млн приватних клієнтів.

Для втілення бізнес-стратегії та входження в ТОП-5 фінансових інститутів Україні ПУМБ запускає нове позиціонування «ПУМБ − Перший Український». Ми хочемо бути не просто комфортним банком, але інноваційним, передовим та сильним учасником фінансового ринку, банком, яким може пишатися Україна.

Запускаючи нове позиціонування, ПУМБ заявляє про себе як про лідера. ПУМБ − клієнтоорієнтований, надійний та передовий банк в продуктах, процесах і сервісі. Клієнтоорієнтований − означає комфортний в тому числі. Надійний − означає професійний. Передовий − означає Перший.

Костянтин Вайсман, голова правління ПУМБ:

«Ми продовжуємо будувати фінансово стійкий банк, банк з хорошою структурою балансу, диверсифікованим кредитним і депозитним портфелем, оптимальним співвідношенням витрат і доходів, і збалансованим географічним покриттям. Ми прагнемо бути гнучкими і сучасними, відстежувати інновації та нововведення банківської галузі, і покращувати якість сервісу для наших клієнтів. Ми не хочемо бути як всі, ми хочемо якісно відрізнятися сервісом, форматами і складати гідну конкуренцію найбільшим гравцям фінансового ринку. Для того щоб втілити стратегію та увійти до ТОП-5 фінінститутів Україні, ми повинні передбачати розвиток ринку, а це означає − змінюватись».

Тетяна Черненко, керівник департаменту стратегічного маркетингу ПУМБ:

«ПУМБ прагне бути ближче до своїх клієнтів, говорити з ними однією мовою, тому ми втілюємо в життя нову філософію бренду. Історія успіху й амбітні плани розвитку, чітке розуміння клієнта і своєї ролі в банківській галузі, підтримка ключових підприємств країни, і відповідальність перед суспільством формують новий імідж: ми − Перший Український».

У зв'язку із запуском нового позиціонування ПУМБ представить новий покращений формат відділень банку, оновлений корпоративний стиль, нову маркетингову кампанію та багато іншого. Вже сьогодні діє новий стандарт обслуговування клієнтів, введена система персональних менеджерів, працюють спеціалізовані зони сервісу. Всі ці зміни продиктовані потребами клієнта. Таким чином, змінюється не тільки обличчя банку, але і його внутрішній зміст, який клієнти ПУМБ зможуть оцінити вже найближчим часом.

Також Ви можете переглянути новий рекламний ролик на офіційному каналі ПУМБ у YouTube.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок