Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Новий проєкт ПУМБ та ЦУМ Київ – маніфест рівності різних
11 вересня, середа
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Банк ПУМБ за підтримки ЦУМ Київ продовжує висвітлювати історії та потреби ветеранів і ветеранок – зокрема тих, хто повертається до цивільного життя після отримання травм, поранення або хвороби під час виконання службових обов'язків. Новий проєкт у межах платформи «Жити назустріч» присвячений інклюзивності та рівності українців в усіх сферах життя.

Як маніфест рівності різних у холі ЦУМ Київ з’явилась особлива поп-ап зона «Жити назустріч» з різними манекенами. Два з них – з протезуванням, один – на кріслі колісному. Та всі вони є дзеркалом нашої сучасної реальності – країни суперлюдей з надзвичайними можливостями і нескореним духом.

Одяг на манекенах – мерч «Ми однієї крові», а саме колекція «Жити назустріч» із цитатами Сергія Жадана, кошти з продажу якої спрямовуються на пошиття адаптивного одягу для поранених військових. До створення бренд-зони долучилися Superhumans, які допомогли виготовити манекени з протезуванням.

Поки що ці інклюзивні манекени є унікальними. Але це перший крок до того, аби їх використання стало не маніфестом, а звичайною справою в ритейл-індустрії. Як і активне життя людей з інвалідністю, зокрема ветеранів після отримання травм чи поранення – нормою в усіх сферах життя. Саме тому ініціативу підтримали також Ігри Нескорених, які своїм досвідом доводять, що сила в єдності, адже вони об'єднують ветеранів та ветеранок, незалежно від національності, походження та особистих випробувань.

Проєкт став логічним продовженням попередньої спільної ініціативи ПУМБ та ЦУМ Київ – фотовиставки у вітринах універмагу: надзвичайні історії ветеранів та ветеранок, які повернулися до повноцінного життя після поранень, розказані через об’єктив Костянтина Ліберова.

«Жити назустріч» – ініційована ПУМБ масштабна платформа інтеграції ветеранів та ветеранок у партнерстві з Veteran HUB, Superhumans, Invictus Games Ukraine та Uklon Інклюзивний.  Її мета – допомагати тим, хто повертається з війни, якісно інтегруватися у фінансові процеси, трудові відносини, підприємництво та суспільство загалом. Ініціативи в межах платформи «Жити назустріч» сприяють створенню можливостей для ветеранів та ветеранок, а також мотивують бізнес, громади і всіх українців робити кроки назустріч одне одному. Дізнатися більше про платформу, реалізовані та заплановані активності й долучитися до ініціатив можна на сайті zhyty-nazustrich.com.ua.

Проєкт створений за ініціативи ПУМБ спільно з агенцією Adsapience.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок