Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Новий проєкт ПУМБ та ЦУМ Київ – маніфест рівності різних
11 September, Wednesday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Банк ПУМБ за підтримки ЦУМ Київ продовжує висвітлювати історії та потреби ветеранів і ветеранок – зокрема тих, хто повертається до цивільного життя після отримання травм, поранення або хвороби під час виконання службових обов'язків. Новий проєкт у межах платформи «Жити назустріч» присвячений інклюзивності та рівності українців в усіх сферах життя.

Як маніфест рівності різних у холі ЦУМ Київ з’явилась особлива поп-ап зона «Жити назустріч» з різними манекенами. Два з них – з протезуванням, один – на кріслі колісному. Та всі вони є дзеркалом нашої сучасної реальності – країни суперлюдей з надзвичайними можливостями і нескореним духом.

Одяг на манекенах – мерч «Ми однієї крові», а саме колекція «Жити назустріч» із цитатами Сергія Жадана, кошти з продажу якої спрямовуються на пошиття адаптивного одягу для поранених військових. До створення бренд-зони долучилися Superhumans, які допомогли виготовити манекени з протезуванням.

Поки що ці інклюзивні манекени є унікальними. Але це перший крок до того, аби їх використання стало не маніфестом, а звичайною справою в ритейл-індустрії. Як і активне життя людей з інвалідністю, зокрема ветеранів після отримання травм чи поранення – нормою в усіх сферах життя. Саме тому ініціативу підтримали також Ігри Нескорених, які своїм досвідом доводять, що сила в єдності, адже вони об'єднують ветеранів та ветеранок, незалежно від національності, походження та особистих випробувань.

Проєкт став логічним продовженням попередньої спільної ініціативи ПУМБ та ЦУМ Київ – фотовиставки у вітринах універмагу: надзвичайні історії ветеранів та ветеранок, які повернулися до повноцінного життя після поранень, розказані через об’єктив Костянтина Ліберова.

«Жити назустріч» – ініційована ПУМБ масштабна платформа інтеграції ветеранів та ветеранок у партнерстві з Veteran HUB, Superhumans, Invictus Games Ukraine та Uklon Інклюзивний.  Її мета – допомагати тим, хто повертається з війни, якісно інтегруватися у фінансові процеси, трудові відносини, підприємництво та суспільство загалом. Ініціативи в межах платформи «Жити назустріч» сприяють створенню можливостей для ветеранів та ветеранок, а також мотивують бізнес, громади і всіх українців робити кроки назустріч одне одному. Дізнатися більше про платформу, реалізовані та заплановані активності й долучитися до ініціатив можна на сайті zhyty-nazustrich.com.ua.

Проєкт створений за ініціативи ПУМБ спільно з агенцією Adsapience.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback