Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Сергій Магдич: “Наша амбітна задача – сягнути вершини та стати банком номер один для підприємців”
02 липня, вівторок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

27 червня у Києві відбувся другий щорічний Форум підприємців від видання Forbes Ukraine, генеральним партнером якого виступив ПУМБ. Форум зібрав понад 50 спікерів від провідних компаній та більше 500 учасників для нетворкінгу та обміну досвідом.  

Програма заходу включала важливі аспекти для підприємців: створення продукту, який полюблять клієнти, масштабування, корпоративна культура, розбудова процесів, взаємодія з державою та багато іншого. 

Одною з головних подій форуму став публічний діалог на тему «Стратегія лідерства: як стати першим», який відбувся між Заступником голови правління ПУМБ Сергієм Магдичем та операційним директором «Епіцентр» Максимом Шереметою. Модератором дискусії виступив редактор-засновник Forbes Ukraine Володимир Федорін. Під час діалогу спікери обговорили досягнення та плани двох провідних компаній країни. 

«Стратегічний бізнес, куди ми інвестуємо – це саме МСБ. Ми віримо у силу підприємництва і тому створили десятки команд, які щоденно працюють над підтримкою цього сегменту. Наша мета – забезпечити зручність та комфорт для клієнтів через трансформацію та зміну наших процесів, а також інвестиції у побудову Digital платформи. Досягнуто чимало. ПУМБ – наразі один з найбільш потужних гравців у малому і середньому бізнесі. Наша амбітна задача – сягнути вершини та стати банком номер один для підприємців» - підкреслив у своєму виступі Сергій Магдич. 

За офіційними даними, ПУМБ вже входить у трійку лідерів за розміром кредитного портфеля МСБ та за темпами його зростання. Лише за останні п’ять років його обсяг активів МСБ зріс в 4 рази , а у малому бізнесі – в 6 разів.

Під час свого виступу Магдич Сергій також наголосив, що досягти лідерства банк планує і у роботі з найчисельнішим сегментом – фізичними особами-підприємцями (ФОП). 

«Переконаний, завдяки нашій стратегії, інвестиціям у цифрові технології та безперервній роботі над поліпшенням процесів ми зможемо досягти цих цілей і стати надійним партнером для кожного представника бізнесу вже протягом трьох років» - додав він. 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок