Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Заступник Голови Правління ПУМБ Сергій Магдич представив український банківський сектор на Міжнародній конференції з відновлення України у Берліні
14 червня, п'ятниця

11 та 12 червня у Берліні відбулась знакова для нашої країни подія – Ukrainian Recovery Conference 2024. На конференції були присутні близько двох тисяч учасників із 60 країн - представники політики, міжнародних організацій, бізнесу, громадянського суспільства, муніципалітетів і регіонів. Зокрема у заході взяв участь Президент України Володимир Зеленський та Канцлер ФРН Олаф Шольц. Український банківський сектор представляв Заступник Голови Правління ПУМБ - Сергій Магдич.

Ключовою метою URC2024 була консолідація сталої міжнародної підтримки для відновлення, відбудови, реформування та модернізації України. Йдеться про екстрену допомогу в задоволенні невідкладних потреб, реалізацію проєктів швидкої відбудови, створення привабливих умов для бізнесу та приватних інвестицій, активне залучення громадянського суспільства у процеси відновлення.

На заході були порушені питання з енергетичної сфери, щодо людського капіталу, ментального здоров’я, культурної спадщини. Також учасники обговорили теми захисту клімату, зеленого відновлення, охорони здоров’я, освіти, довкілля та гендерні питання.

«URC2024 - це місце концентрації великої кількості міжнародних партнерів України в особі міжнародних дипломатів, IFI, міжнародних приватних компаній з одного боку, а з іншого українських політиків, державних та приватних українських компаній, звичайно банків. Конференція сфокусована на головних пріоритетних темах, що є актуальними та життєво важливими для України на поточний момент» - Прокоментував участь у заході Заступник Голови Правління ПУМБ - Сергій Магдич.

Форум відновлення став інтерактивною платформою для українських, німецьких і міжнародних зацікавлених сторін. Він передбачав бізнес-ярмарок, який дозволив представникам місцевої влади, малих та середніх підприємств, а також великих і міжнародних компаній взаємодіяти, вчитися один у одного, будувати нові партнерства та використовувати бізнес-можливості.

Новини банку

arrow