Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Заступник Голови Правління ПУМБ Сергій Магдич представив український банківський сектор на Міжнародній конференції з відновлення України у Берліні
14 June, Friday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

11 та 12 червня у Берліні відбулась знакова для нашої країни подія – Ukrainian Recovery Conference 2024. На конференції були присутні близько двох тисяч учасників із 60 країн - представники політики, міжнародних організацій, бізнесу, громадянського суспільства, муніципалітетів і регіонів. Зокрема у заході взяв участь Президент України Володимир Зеленський та Канцлер ФРН Олаф Шольц. Український банківський сектор представляв Заступник Голови Правління ПУМБ - Сергій Магдич.

Ключовою метою URC2024 була консолідація сталої міжнародної підтримки для відновлення, відбудови, реформування та модернізації України. Йдеться про екстрену допомогу в задоволенні невідкладних потреб, реалізацію проєктів швидкої відбудови, створення привабливих умов для бізнесу та приватних інвестицій, активне залучення громадянського суспільства у процеси відновлення.

На заході були порушені питання з енергетичної сфери, щодо людського капіталу, ментального здоров’я, культурної спадщини. Також учасники обговорили теми захисту клімату, зеленого відновлення, охорони здоров’я, освіти, довкілля та гендерні питання.

«URC2024 - це місце концентрації великої кількості міжнародних партнерів України в особі міжнародних дипломатів, IFI, міжнародних приватних компаній з одного боку, а з іншого українських політиків, державних та приватних українських компаній, звичайно банків. Конференція сфокусована на головних пріоритетних темах, що є актуальними та життєво важливими для України на поточний момент» - Прокоментував участь у заході Заступник Голови Правління ПУМБ - Сергій Магдич.

Форум відновлення став інтерактивною платформою для українських, німецьких і міжнародних зацікавлених сторін. Він передбачав бізнес-ярмарок, який дозволив представникам місцевої влади, малих та середніх підприємств, а також великих і міжнародних компаній взаємодіяти, вчитися один у одного, будувати нові партнерства та використовувати бізнес-можливості.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback