Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

За фінансової підтримки ПУМБ Сєрга та Чемеров стали ведучими нового YouTube-проєкту «Фронтова студія» — пісні військових, записані на фронті
31 травня, п'ятниця
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

«Культурний Десант» запускає «Фронтову студію» — проєкт із промоції військової музичної культури, із запису та промоції пісень, створених чи виконаних військовослужбовцями, безпосередніми учасниками війни. Проєкт реалізовується за фінансування банку ПУМБ.

Тизер «Фронтової студії»

В рамках «Фронтової студії» буде оприлюднений сезон із 14-ти відеоепізодів на YouTube-каналі Cultural Forces Music, а також — музичний альбом, записаний на фронті у пересувній студії звукозапису.

Ведучими стали Миколай Сєрга, військовослужбовець та очільник «Культурного Десанту», і Олександр Чемеров, музикант та музичний продюсер «Культурного Десанту».

В лавах ЗСУ нині служить понад 1000 представників сфери культури та креативних індустрій. Частина з них продовжує творити, поєднуючи це з виконанням своїх військових завдань. Проте більшість не має можливостей вдосконалення свого культурного контенту та промоції його на широку аудиторію. Фронтова студія допомагає бійцям творити і поширювати їхнє мистецтво, — розповів Миколай Сєрга.

Глядачі «Фронтової студії» побачать процес створення пісні від А до Я, дізнаються життєві історії військових, їхній шлях на війні та творчість, яку вони не полишили навіть під час запеклих боїв.

Запис кожної пісні проходив у нашій пересувній студії, або, як ми її називаємо, у Музбусі. Ми проїхали тисячі кілометрів Україною, аби дістатися до учасників «Фронтовій студії». Майже усі зйомки проходили неподалік лінії фронту й інколи наші мікрофони ловили звуки бойових дій. Наш Музбус був у Старому Салтові, Ізюмі, Покровську, Харкові, Оріхові. Ми заїжджали до важливих чи трагічних для українців місць цієї війни — зруйнованої спеціалізованої Харківської школи №134, зруйнованої Вознесенської церкви в селі Лукашівка, Оріхівської стели тощо, — додав Олександр Чемеров.

В записі пісень взяли участь близько сотні музикантів, зокрема, Герої України, Заслужений академічний Ансамбль пісні і танцю Збройних Сил України, Оркестр 59, дитячий хор «Златниця» з Покровську, оперні співаки, поети, капелани, а також — лідер гурту «Queens of the Stone Age» Джош Гоммі.

Пісні записані в найрізноманітніших стилях — від романсів до рок-балад, від колискових до панку, від опери до репу. Усі пісні впродовж літа, одночасно з виходом епізодів, з’являтимуться на стрімінгових майданчиках.

Коли до банку звернулась з пропозицією співпраці творча команда Культурного десанту, погодились без вагань профінансувати фронтовий музикальний проєкт. Наші захисники і захисниці – квіт української нації. Серед них багато творців: бізнесменів і громадських діячів, поетів і художників, журналістів і викладачів, музикантів і режисерів. Важливо за умов війни зберігати і просувати українську культуру. Вона робіть нас сильнішими, єднає військових і цивільних заради спільної мети – перемоги і відбудови України, — наголосив Сергій Черненко, Голова Правління ПУМБ.  

«Фронтова студія» покликана промотувати українську культуру, українське військо, налагоджувати зв’язок між військовими та цивільними.

«Культурний Десант» — військовий підрозділ, задачею якого є культурно-просвітницька та морально-психологічна робота з бійцями в зоні бойових дій, під час навчання та лікування.
 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок