Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

За фінансової підтримки ПУМБ Сєрга та Чемеров стали ведучими нового YouTube-проєкту «Фронтова студія» — пісні військових, записані на фронті
31 May, Friday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

«Культурний Десант» запускає «Фронтову студію» — проєкт із промоції військової музичної культури, із запису та промоції пісень, створених чи виконаних військовослужбовцями, безпосередніми учасниками війни. Проєкт реалізовується за фінансування банку ПУМБ.

Тизер «Фронтової студії»

В рамках «Фронтової студії» буде оприлюднений сезон із 14-ти відеоепізодів на YouTube-каналі Cultural Forces Music, а також — музичний альбом, записаний на фронті у пересувній студії звукозапису.

Ведучими стали Миколай Сєрга, військовослужбовець та очільник «Культурного Десанту», і Олександр Чемеров, музикант та музичний продюсер «Культурного Десанту».

В лавах ЗСУ нині служить понад 1000 представників сфери культури та креативних індустрій. Частина з них продовжує творити, поєднуючи це з виконанням своїх військових завдань. Проте більшість не має можливостей вдосконалення свого культурного контенту та промоції його на широку аудиторію. Фронтова студія допомагає бійцям творити і поширювати їхнє мистецтво, — розповів Миколай Сєрга.

Глядачі «Фронтової студії» побачать процес створення пісні від А до Я, дізнаються життєві історії військових, їхній шлях на війні та творчість, яку вони не полишили навіть під час запеклих боїв.

Запис кожної пісні проходив у нашій пересувній студії, або, як ми її називаємо, у Музбусі. Ми проїхали тисячі кілометрів Україною, аби дістатися до учасників «Фронтовій студії». Майже усі зйомки проходили неподалік лінії фронту й інколи наші мікрофони ловили звуки бойових дій. Наш Музбус був у Старому Салтові, Ізюмі, Покровську, Харкові, Оріхові. Ми заїжджали до важливих чи трагічних для українців місць цієї війни — зруйнованої спеціалізованої Харківської школи №134, зруйнованої Вознесенської церкви в селі Лукашівка, Оріхівської стели тощо, — додав Олександр Чемеров.

В записі пісень взяли участь близько сотні музикантів, зокрема, Герої України, Заслужений академічний Ансамбль пісні і танцю Збройних Сил України, Оркестр 59, дитячий хор «Златниця» з Покровську, оперні співаки, поети, капелани, а також — лідер гурту «Queens of the Stone Age» Джош Гоммі.

Пісні записані в найрізноманітніших стилях — від романсів до рок-балад, від колискових до панку, від опери до репу. Усі пісні впродовж літа, одночасно з виходом епізодів, з’являтимуться на стрімінгових майданчиках.

Коли до банку звернулась з пропозицією співпраці творча команда Культурного десанту, погодились без вагань профінансувати фронтовий музикальний проєкт. Наші захисники і захисниці – квіт української нації. Серед них багато творців: бізнесменів і громадських діячів, поетів і художників, журналістів і викладачів, музикантів і режисерів. Важливо за умов війни зберігати і просувати українську культуру. Вона робіть нас сильнішими, єднає військових і цивільних заради спільної мети – перемоги і відбудови України, — наголосив Сергій Черненко, Голова Правління ПУМБ.  

«Фронтова студія» покликана промотувати українську культуру, українське військо, налагоджувати зв’язок між військовими та цивільними.

«Культурний Десант» — військовий підрозділ, задачею якого є культурно-просвітницька та морально-психологічна робота з бійцями в зоні бойових дій, під час навчання та лікування.
 

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback