Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – переможець Ukrainian Fintech Awards 2024 у двох номінаціях
05 квітня, п'ятниця
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ став переможцем третьої щорічної професійної премії Ukrainian Fintech Awards 2024 у 2-х номінаціях – Best corporate banking digitalization за лідерство у напрямку цифровізації корпоративного банкінгу та Best retail banking digitalization за досягнення з діджиталізації роздрібного банкінгу.

«Пишаємось, що багаторічні зусилля та інвестиції ПУМБ, спрямовані на розвиток і вдосконалення цифрових сервісів для корпоративних клієнтів та клієнтів-фізичних осіб були так високо відзначені експертами фінтех-індустрії. Мета ПУМБ –  створення унікальних банківських продуктів, які дійсно вирішують усі фінансові питання клієнтів 24/7. Ми прагнемо створити додаткову цінність для підприємців та клієнтів-фізичних осіб при виборі ПУМБ, надаючи їм широкий спектр дистанційних послуг та сервісів у додатках банка. Впевнений, що поточний рік також буде сповнений цифрових інноваційних сервісів, які ще більше полегшать щоденне фінансове життя українців», - коментує Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Також, в рамках премії, відбулась профільна конференція Digital Lending 2024 в якій взяли участь провідні спеціалісти фінансового, банківського та фінтех-ринків. Сергій Магдич,  заступник голови правління ПУМБ став активним учасником дискусії «Digital for reconstruction» та поділився своїми думками щодо важливості диджиталізації для сучасних кредитних продуктів і банків загалом та ролі кредитування у відновленні країни після перемоги.  Дмитро Поліщук, заступник голови правління ПУМБ взяв участь у дискусії «Роздрібне кредитування. Стан та перспективи» на тему відновлення довоєнних кредитних політик у роздрібному секторі та важливості державних програм з гарантування військових ризиків тощо.

__________________________________________

Ukrainian Fintech Award 2024 – це щорічна професійна премія, покликана відзначити внесок провідних компаній у розвиток української fintech-екосистеми з метою популяризації українського ринку, висвітлення річних досягнень, привернення уваги спільноти до індустрії. Премія організована Українською асоціацією фінтех та інноваційних компаній. В рамках щорічної премії Ukrainian FinTech Awards експертне журі обрало переможців серед банків, фінтех компаній та інших учасників фінансового ринку у 33 номінаціях.

 

 

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок