Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ – переможець Ukrainian Fintech Awards 2024 у двох номінаціях
05 April, Friday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

ПУМБ став переможцем третьої щорічної професійної премії Ukrainian Fintech Awards 2024 у 2-х номінаціях – Best corporate banking digitalization за лідерство у напрямку цифровізації корпоративного банкінгу та Best retail banking digitalization за досягнення з діджиталізації роздрібного банкінгу.

«Пишаємось, що багаторічні зусилля та інвестиції ПУМБ, спрямовані на розвиток і вдосконалення цифрових сервісів для корпоративних клієнтів та клієнтів-фізичних осіб були так високо відзначені експертами фінтех-індустрії. Мета ПУМБ –  створення унікальних банківських продуктів, які дійсно вирішують усі фінансові питання клієнтів 24/7. Ми прагнемо створити додаткову цінність для підприємців та клієнтів-фізичних осіб при виборі ПУМБ, надаючи їм широкий спектр дистанційних послуг та сервісів у додатках банка. Впевнений, що поточний рік також буде сповнений цифрових інноваційних сервісів, які ще більше полегшать щоденне фінансове життя українців», - коментує Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Також, в рамках премії, відбулась профільна конференція Digital Lending 2024 в якій взяли участь провідні спеціалісти фінансового, банківського та фінтех-ринків. Сергій Магдич,  заступник голови правління ПУМБ став активним учасником дискусії «Digital for reconstruction» та поділився своїми думками щодо важливості диджиталізації для сучасних кредитних продуктів і банків загалом та ролі кредитування у відновленні країни після перемоги.  Дмитро Поліщук, заступник голови правління ПУМБ взяв участь у дискусії «Роздрібне кредитування. Стан та перспективи» на тему відновлення довоєнних кредитних політик у роздрібному секторі та важливості державних програм з гарантування військових ризиків тощо.

__________________________________________

Ukrainian Fintech Award 2024 – це щорічна професійна премія, покликана відзначити внесок провідних компаній у розвиток української fintech-екосистеми з метою популяризації українського ринку, висвітлення річних досягнень, привернення уваги спільноти до індустрії. Премія організована Українською асоціацією фінтех та інноваційних компаній. В рамках щорічної премії Ukrainian FinTech Awards експертне журі обрало переможців серед банків, фінтех компаній та інших учасників фінансового ринку у 33 номінаціях.

 

 

 

 

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback