Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Готуйтесь до посівної разом з ПУМБ та "Тімак Агро Україна": вигідне придбання якісних добрив за пільговою ставкою
01 лютого, четвер
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) розпочав співпрацю з компанією "Тімак Агро Україна", що входить до французької групи Roullier та вже понад 60 років займається розробкою інноваційних рішень у галузі живлення сільськогосподарських культур. 

У рамках партнерської програми виробника та банку аграрії зможуть не тільки підвищити рентабельність та врожайність свого господарства, а й підготуватись до весняно-польових робіт на вигідних умовах.

Вже зараз агровиробники можуть придбати всю необхідну продукцію "Тімак Агро Україна" за пільговою ставкою від 0,01% річних із адаптованим до сезонності графіком погашення, без сплати комісії за надання кредиту.

Весь процес фінансування – простий та прозорий та не вимагає проведення оцінки і нотаріального оформлення заставного майна.

Асортимент "Тімак Агро Україна" налічує більше 50 продуктів мінерального живлення та біостимуляції різних видів, тож стане у нагоді як при вирощуванні польових культур, так і для галузей плодово-ягідництва та овочівництва.

До його переліку входить така відома продукція, як комплексні гранульовані добрива серії Eurofertil, Duofertil, Eurocereal, Timacstart, азотно-сірчані добрива лінійки Sulfammo, мікрогранульовані стартові добрива Physiostart та Greenstart, рідкі стартові добрива Brio, водорозчинні добрива лінійки KSC, біостимулятори бренду Fertiactyl, Seactiv, Astelis та Maxifruit і інші.

Дізнатися більше про умови кредитування в ПУМБ можна, перейшовши за посиланням або зателефонувавши по номеру гарячої лінії: 0 800 501 275.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок