Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Замовлення доставки карток ПУМБ у додатку банка
28 грудня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ підготував новорічний подарунок для усіх українців, якім потрібна пластикова банківська картка. Відтепер, замовити всеКАРТА у додатку ПУМБ Online можна не тільки з доставкою по Україні, а й за кордон.

Як замовити? Для замовлення доставки пластикової картки, на головній сторінці додатку ПУМБ Online необхідно обрати сервіс «Нова картка» -> «Пластикова» та вибрати країну доставки. Після цього необхідно заповнити дані для доставки та сплатити вартість послуги.

ПУМБ, разом із партнерами, доставляє картки майже по усьому світу. Доставка здійснюється навіть в Антарктику. Наші надійні партнери з доставки карток – Нова Пошта (доставка по Україні) та Укрпошта (доставка по світу). Тож, не зволікайте і замовляйте картку всеКАРТА від ПУМБ де б ви не знаходились, а ми потурбуємось, щоб ви отримали її у найкоротші строки. Детальна інформація щодо тарифів та умов користування карткою -  на сайті. Але пам’ятайте, що відкриття, обслуговування та перекази у гривні з картки ПУМБ на картки інших банків у додатку – без комісії.

Скільки це коштує? Сплатити треба лише за послугу випуску та доставки картки. Сума за доставку картки буде автоматично списана з поточного рахунку ПУМБ під час замовлення картки. 

  • Випуск картки з доставкою по Україні - 150 грн.
  • Випуск картки з доставкою за кордон  - 200 грн. Зверніть увагу, що в деяких випадках, залежно від країни доставки, може бути додано вартість митного оформлення (від 0 до 10 євро).

Ще досі не клієнт ПУМБ, але потрібний пластик? Для замовлення пластику, достатньо скачати додаток ПУМБ Online, зареєструватись за допомогою цифрових документів (Дія або BankID) та відкрити рахунок у ПУМБ.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок