Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Замовлення доставки карток ПУМБ у додатку банка
28 December 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

ПУМБ підготував новорічний подарунок для усіх українців, якім потрібна пластикова банківська картка. Відтепер, замовити всеКАРТА у додатку ПУМБ Online можна не тільки з доставкою по Україні, а й за кордон.

Як замовити? Для замовлення доставки пластикової картки, на головній сторінці додатку ПУМБ Online необхідно обрати сервіс «Нова картка» -> «Пластикова» та вибрати країну доставки. Після цього необхідно заповнити дані для доставки та сплатити вартість послуги.

ПУМБ, разом із партнерами, доставляє картки майже по усьому світу. Доставка здійснюється навіть в Антарктику. Наші надійні партнери з доставки карток – Нова Пошта (доставка по Україні) та Укрпошта (доставка по світу). Тож, не зволікайте і замовляйте картку всеКАРТА від ПУМБ де б ви не знаходились, а ми потурбуємось, щоб ви отримали її у найкоротші строки. Детальна інформація щодо тарифів та умов користування карткою -  на сайті. Але пам’ятайте, що відкриття, обслуговування та перекази у гривні з картки ПУМБ на картки інших банків у додатку – без комісії.

Скільки це коштує? Сплатити треба лише за послугу випуску та доставки картки. Сума за доставку картки буде автоматично списана з поточного рахунку ПУМБ під час замовлення картки. 

  • Випуск картки з доставкою по Україні - 150 грн.
  • Випуск картки з доставкою за кордон  - 200 грн. Зверніть увагу, що в деяких випадках, залежно від країни доставки, може бути додано вартість митного оформлення (від 0 до 10 євро).

Ще досі не клієнт ПУМБ, але потрібний пластик? Для замовлення пластику, достатньо скачати додаток ПУМБ Online, зареєструватись за допомогою цифрових документів (Дія або BankID) та відкрити рахунок у ПУМБ.

 

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback