Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Новий сервіс «Валютні перекази між найближчими родичами» від ПУМБ
20 листопада 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Допомагаємо нашим клієнтам підтримувати найрідніших. ПУМБ запустив новий сервіс «Валютні перекази між найближчими родичами». Ця послуга дозволяє клієнтам банку здійснювати миттєві валютні перекази з власної картки на картку найближчого родича, який також є клієнтом ПУМБ. Перекази можливі у USD, EUR, PLN та GBP. Перекази без комісій та зайвих переплат. 

Для підтвердження зв’язку: перейдіть у додаток ПУМБ Online -> розділ «Більше» -> «Налаштування» (іконка шестірні вгорі екрану) -> «Родинний зв’язок» та слідкуйте за інструкціями у додатку.

Особливості сервісу «Валютні перекази між найближчими родичами»: після підтвердження зв'язку між родичами, користувачі зможуть легко та швидко здійснювати перекази один одному. Максимальна сума валютного переказу між родичами за добу становить 89 999 гривень у валютному еквіваленті або 29 999 гривень в еквіваленті за одну операцію.

Переваги послуги:

  • відсутність комісії та непрозорих тарифів - перекази коштів між родичами безкоштовні
  • швидкість міжнародних переказів всередині ПУМБ - переказ миттєво здійснюється з картки на картку. Це особливо важливо, якщо родичі перебувають за кордоном - клієнти ПУМБ можуть використовувати цю послугу для міжнародних грошових переказів. Це швидка та надійна передача коштів без необхідності звертатися до сторонніх послуг.

Обмеження для користувачів послуги: сервіс «Валютні перекази між найближчими родичами» доступний лише громадянам України та особам старше за 14 років.

Нагадуємо про інші способи поповнення карток друзів та родичів за кордоном:

  • без комісійний переказ у ПУМБ Online на картки будь-якого банку за умови переказу у гривні – без комісії
  • поповнення карток за допомогою SWIFT-переказів - згідно тарифів
  • поповнення в касі ПУМБ

Потрібна валюта? Відтепер, злоті або фунти стерлінгів можна придбати у додатку ПУМБ Online. Просто зайдіть у розділ «Платежі» в ПУМБ Online і натисніть «Обмін валют». 

Будьте завжди на фінансовому зв’язку з рідними завдяки ПУМБ! Завантажуйте ПУМБ Online і відкривайте рахунок у потрібній валюті віддалено за посиланням.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок