Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ та КНУ імені Тараса Шевченка об'єднали зусилля для розвитку майбутніх експертів банківської сфери
14 вересня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ та КНУ імені Тараса Шевченка підписали Меморандуму про співпрацю. Мета співпраці – розвиток інноваційних освітніх програм, обмін професійним досвідом  та розширення можливостей стажувань та практики для студентів ЗВО. Особлива увага приділяється  дуальній освіті в університеті, яка передбачає можливість вчитися на робочому місці, водночас, отримуючи практичний досвід, необхідний для подальшої успішної професійної діяльності та побудови кар’єри у банківській сфері.

За словами Дмитра Поліщука, заступника голови правління ПУМБ, банки та фінтех потребують молодих спеціалістів і партнерство між банком та Університетом дозволить молоді отримати найкращі практичні уміння в одному з найбільших банків України: «ПУМБ є системно важливим банком, ми відкриті до інновацій та готові допомогти студентам одного з найкращих ЗВО України отримати необхідні професійні навички».

Ректор Університету Володимир Бугров також підкреслив, що підписаний документ дозволить ефективно використовувати наявні інтелектуальні ресурси в освітній, науково-дослідній, інноваційній сферах для вдосконалення діяльності та обміну досвідом.

Співпраця між ПУМБ та КНУ імені Тараса Шевченка - важливий крок у напрямку підвищення якості освіти та підготовки фахівців, готових до викликів сучасного ринку праці.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок