Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ успішно пройшов сертифікацію згідно стандарту PCI DSS
13 червня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) оголошує про успішне завершення процесу сертифікації згідно міжнародного стандарту безпеки PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), розробленого з метою захисту даних платіжних карток та безпеки проведення операцій за ними.

Банк пройшов всі необхідні аудити та перевірки, результати яких вкотре підтвердили відповідність його інформаційних систем та процесів вимогам PCI DSS у сфері обробки платіжних транзакцій. Це означає, що ПУМБ забезпечує повну конфіденційність, цілісність та безпеку даних клієнтів, а також здатен вчасно виявляти та запобігати потенційним загрозам безпеки.

За словами керівниці Процесингового Центру ПУМБ Аліни Бобрової, таке досягнення є результатом високої відповідальності та зосередженості на забезпеченні найвищого рівня безпеки даних клієнтів і партнерів банку як на найбільшому пріоритеті.

"Проходження сертифікації PCI DSS є важливим кроком для банку в напрямку надійного захисту даних наших клієнтів та партнерів. Ми прагнемо відповідати найвищим стандартам безпеки, тому і надалі продовжуватимемо інвестувати у розвиток та вдосконалення наших систем та процесів задля захисту карткових транзакцій ".

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок