Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – серед лідерів за приростом пасивів фізичних осіб у 1 кварталі 2023
02 червня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Згідно з даними НБУ, у першому кварталі 2023 року ПУМБ посів другу позицію серед українських банків за приростом залишків на рахунках  фізичних осіб у гривні (як строкових депозитів, так і усіх пасивів у гривні).

Це ознака надійної та стабільної роботи банка. Також, про довіру до ПУМБ говорить і те, що 86% клієнтів, попри війну, перерозміщують свої депозити в банку. Як банк-партнер Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, за 12 місяців 2022 року, ПУМБ виплатив понад 715 млн грн. Загалом, з 2015 року банк, як агент ФГВФО, здійснив виплат на суму понад 6 млрд грн.

Згідно з даними офіційно опублікованої звітності банків України за квітень 2023, ПУМБ посилив свої лідируючі позиції серед українських банків, посівши наступні позиції:

  • перше місце за приростом залишків на рахунках  клієнтів-фізичних осіб в усіх валютах;
  • перше місце за приростом строкових залишків на рахунках  фізосіб в усіх валютах;
  • перше місце за приростом залишків на рахунках  у гривні.

Також, у квітні ПУМБ став другим серед українських банків за приростом строкових залишків на рахунках клієнтів-фізичних осіб у гривні.

Начастіше українці обирали класичний депозит «Дохідний» з максимальною дохідністю до 16% річних в гривні. Також в «топі» клієнтських переваг був акційний гривневий депозит "Сталевий".

ПУМБ – ровесник незалежної України. За цей час банк жодного разу не скасував виплати депозитів чи будь-які інші виплати. За даними рейтингового агентства «Кредит-рейтинг», ПУМБ має найвищий (оцінка «5») рейтинг надійності депозитів. ПУМБ є системно важливим банком та є банком, який уповноважений на зберігання готівки НБУ. Всі показники ліквідності ПУМБ вище нормативних значень, встановлених НБУ.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок