Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ – серед лідерів за приростом пасивів фізичних осіб у 1 кварталі 2023
02 June 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Згідно з даними НБУ, у першому кварталі 2023 року ПУМБ посів другу позицію серед українських банків за приростом залишків на рахунках  фізичних осіб у гривні (як строкових депозитів, так і усіх пасивів у гривні).

Це ознака надійної та стабільної роботи банка. Також, про довіру до ПУМБ говорить і те, що 86% клієнтів, попри війну, перерозміщують свої депозити в банку. Як банк-партнер Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, за 12 місяців 2022 року, ПУМБ виплатив понад 715 млн грн. Загалом, з 2015 року банк, як агент ФГВФО, здійснив виплат на суму понад 6 млрд грн.

Згідно з даними офіційно опублікованої звітності банків України за квітень 2023, ПУМБ посилив свої лідируючі позиції серед українських банків, посівши наступні позиції:

  • перше місце за приростом залишків на рахунках  клієнтів-фізичних осіб в усіх валютах;
  • перше місце за приростом строкових залишків на рахунках  фізосіб в усіх валютах;
  • перше місце за приростом залишків на рахунках  у гривні.

Також, у квітні ПУМБ став другим серед українських банків за приростом строкових залишків на рахунках клієнтів-фізичних осіб у гривні.

Начастіше українці обирали класичний депозит «Дохідний» з максимальною дохідністю до 16% річних в гривні. Також в «топі» клієнтських переваг був акційний гривневий депозит "Сталевий".

ПУМБ – ровесник незалежної України. За цей час банк жодного разу не скасував виплати депозитів чи будь-які інші виплати. За даними рейтингового агентства «Кредит-рейтинг», ПУМБ має найвищий (оцінка «5») рейтинг надійності депозитів. ПУМБ є системно важливим банком та є банком, який уповноважений на зберігання готівки НБУ. Всі показники ліквідності ПУМБ вище нормативних значень, встановлених НБУ.

 

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback