Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Заступником Голови Правління ПУМБ з роздрібного бізнесу призначено Дмитра Поліщука
01 травня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 1 травня 2023 року рішенням Наглядової Ради ПУМБ заступником Голови Правління ПУМБ призначено Дмитра Поліщука. Він буде відповідати за напрямок роздрібного бізнесу. До зони його відповідальності входитиме розвиток діджітал-напрямку, підвищення ефективності інших каналів надання банківських послуг, активне залучення нових клієнтів роздрібного бізнесу, робота з поточною базою роздрібних клієнтів та покращення стану кредитного портфелю.

Дмитро Поліщук має 18-річний досвід роботи в банківській сфері, з них 13 пропрацював у «Ренесанс Капітал» та ПУМБ. Кар’єрний шлях Дмитра розпочався в «Ренесанс Капітал» в 2006 році з позиції менеджера регіонального розвитку банку. За 8 років Дмитро виріс до заступника Голови Правління з роздрібного продажу. Вже з 2015 року Дмитро обіймав у ПУМБ посаду директора Департаменту роздрібного партнерського продажу, а з 2016 по 2020 рік — директора Департаменту з продуктів роздрібного бізнесу. За цей час Дмитро Поліщук побудував міцну команду Департаменту, вивів на ринок нові продукти: дебетова картка всеКАРТА, кредитна картка всеМОЖУ, кредит готівкою всеЯСНО, які здобули численні відзнаки та нагороди від експертів банківського ринку.

У 2020 році Дмитро Поліщук продовжив свій професійний шлях в АТ «Укрпошта» на посаді заступника Генерального директора з розвитку фінансового бізнесу. Згодом посів позицію заступника Генерального директора з розвитку мережі.

Дмитру Поліщуку 43 роки. Він за освітою фінан­сист. Закінчив з відзнакою Кропивницький національний технічний університет, а в 2015-му здобув ступінь МВА в Steinbeis University Berlin.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок