Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Заступником Голови Правління ПУМБ з роздрібного бізнесу призначено Дмитра Поліщука
01 May 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

З 1 травня 2023 року рішенням Наглядової Ради ПУМБ заступником Голови Правління ПУМБ призначено Дмитра Поліщука. Він буде відповідати за напрямок роздрібного бізнесу. До зони його відповідальності входитиме розвиток діджітал-напрямку, підвищення ефективності інших каналів надання банківських послуг, активне залучення нових клієнтів роздрібного бізнесу, робота з поточною базою роздрібних клієнтів та покращення стану кредитного портфелю.

Дмитро Поліщук має 18-річний досвід роботи в банківській сфері, з них 13 пропрацював у «Ренесанс Капітал» та ПУМБ. Кар’єрний шлях Дмитра розпочався в «Ренесанс Капітал» в 2006 році з позиції менеджера регіонального розвитку банку. За 8 років Дмитро виріс до заступника Голови Правління з роздрібного продажу. Вже з 2015 року Дмитро обіймав у ПУМБ посаду директора Департаменту роздрібного партнерського продажу, а з 2016 по 2020 рік — директора Департаменту з продуктів роздрібного бізнесу. За цей час Дмитро Поліщук побудував міцну команду Департаменту, вивів на ринок нові продукти: дебетова картка всеКАРТА, кредитна картка всеМОЖУ, кредит готівкою всеЯСНО, які здобули численні відзнаки та нагороди від експертів банківського ринку.

У 2020 році Дмитро Поліщук продовжив свій професійний шлях в АТ «Укрпошта» на посаді заступника Генерального директора з розвитку фінансового бізнесу. Згодом посів позицію заступника Генерального директора з розвитку мережі.

Дмитру Поліщуку 43 роки. Він за освітою фінан­сист. Закінчив з відзнакою Кропивницький національний технічний університет, а в 2015-му здобув ступінь МВА в Steinbeis University Berlin.

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback