Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ стабільно працює навіть у темні часи
24 листопада 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ продовжує стабільно обслуговувати клієнтів після чергової атаки на країну та відключення електроенергії. Всі фізичні канали обслуговування і дистанційні послуги банку наразі працюють у звичному режимі, операції проводяться 24/7. Рекомендуємо більшість фінансових питань вирішувати в ПУМБ Online та ПУМБ Digital Business.

Ми також облаштували чергові відділення – наші пункти незламності, в яких, незалежно від наявності електроенергії, можна отримати весь перелік послуг, а також підзарядити телефони, доєднатися до WiFi та зігрітися. Подивитися перелік адрес чергових відділень можна за лінком – ця інформація постійно оновлюється. Найближчим часом ми значно збільшимо кількість відділень, обладнаних для автономної роботи під час відключень електроенергії.

Нагадуємо, що задля безпеки наших клієнтів та співробітників відділення банку не працюють під час повітряної тривоги та відновлюють свою роботу одразу після її завершення. Також, під час відключень електрики у деяких відділеннях, у яких наразі проводиться монтаж електрогенераторів, не працюватимуть каси, а співробітники працюватимуть лише у режимі консультації.

Радимо перед візитом до будь-якого відділення ПУМБ, перевіряти актуальний графік роботи на сайті банка  або у додатку ПУМБ Online в розділі "Більше".

Якщо у вас є запитання, просимо звертатися:

  • до контакт-центру за телефонами: +38 096 290 7 290, +38 050 290 7 290, +38 093 290 7 290, +38 044 290 7 290
  • дзвонити через сайт банку
  • звернення на сайті банку
  • офіційна сторінка банку у Facebook
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок