Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Депозит «Валютний» від ПУМБ – нові можливості для українців
20 жовтня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Йдучи на зустріч побажанням клієнтів та відповідаючи на реалії українського банківського сектору в умовах війни, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), пропонує клієнтам новий банківський продукт –  депозит «Валютний».

Новий вклад привабливий для клієнтів можливістю придбати іноземну валюту за вигідним курсом у надійному банку, який вже понад 30 років  виконує усі зобов’язання перед клієнтами, державою та співробітниками і, попри війну, продовжує вчасно виплачувати депозити та інші виплати згідно з умовами договорів.  Навіть більше, як банк-агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, за 9 місяців 2022 року банк виплатив вкладникам банків-банкрутів понад 567 млн грн. Надійність банківських вкладів ПУМБ було підтверджено незалежним рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг»  на рівні  «5» (найвища надійність).

Основні характеристики депозиту «Валютний»:

  • Ставка: від 0,1% до 1,2%, залежно від строку розміщення депозиту
  • Строк депозиту: 91, 184, 367 днів
  • Мінімальна сума: 100 USD/ 100 EUR
  • Максимальна сума: до еквіваленту 100 тис. грн на місяць
  • Без автопролонгації і капіталізації
  • Програма лояльності й бонусна програма - не застосовується
  • Поповнення й часткове зняття депозиту - не дозволяється
  • Дострокове повернення - не передбачено.

Депозит «Валютний» можна відкрити лише у додатку ПУМБ Online в меню «Накопичення». Сервіс доступний у будні до 16:00.

Відсоткові ставки за депозитом у доларах США:

Відсоткові ставки за депозитом у євро:

Для відкриття депозиту необхідно мати активну картку банку у валюті депозиту та активну картку у гривні. Якщо у клієнта відсутні карткові рахунки у валюті – їх можна відкрити у декілька кліків, обравши меню «Нова картка» на головній сторінці додатку.

Нові клієнти банку також можуть відкрити депозит «Валютний» - для цього достатньо завантажити мобільний додаток ПУМБ Online та авторизуватися за допомогою цифрових документів.

____________________________________________

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) - ровесник незалежної України. ПУМБ - це великий і надійний приватний банк, який прагне бути фінансовим радником і помічником, як для приватних осіб, так і для корпоративних клієнтів, який передбачає клієнтські очікування та потреби та пропонує ефективні рішення. ПУМБ входить до переліку НБУ системно важливих банків країни. ПУМБ - один з 5 банків, уповноважених на зберігання запасів готівки НБУ.Банку довіряє понад 1,8 млн клієнтів - фізичних осіб та майже 97 тис. корпоративних клієнтів.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок