Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Депозит «Валютний» від ПУМБ – нові можливості для українців
20 October 2022
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Йдучи на зустріч побажанням клієнтів та відповідаючи на реалії українського банківського сектору в умовах війни, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ), пропонує клієнтам новий банківський продукт –  депозит «Валютний».

Новий вклад привабливий для клієнтів можливістю придбати іноземну валюту за вигідним курсом у надійному банку, який вже понад 30 років  виконує усі зобов’язання перед клієнтами, державою та співробітниками і, попри війну, продовжує вчасно виплачувати депозити та інші виплати згідно з умовами договорів.  Навіть більше, як банк-агент Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, за 9 місяців 2022 року банк виплатив вкладникам банків-банкрутів понад 567 млн грн. Надійність банківських вкладів ПУМБ було підтверджено незалежним рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг»  на рівні  «5» (найвища надійність).

Основні характеристики депозиту «Валютний»:

  • Ставка: від 0,1% до 1,2%, залежно від строку розміщення депозиту
  • Строк депозиту: 91, 184, 367 днів
  • Мінімальна сума: 100 USD/ 100 EUR
  • Максимальна сума: до еквіваленту 100 тис. грн на місяць
  • Без автопролонгації і капіталізації
  • Програма лояльності й бонусна програма - не застосовується
  • Поповнення й часткове зняття депозиту - не дозволяється
  • Дострокове повернення - не передбачено.

Депозит «Валютний» можна відкрити лише у додатку ПУМБ Online в меню «Накопичення». Сервіс доступний у будні до 16:00.

Відсоткові ставки за депозитом у доларах США:

Відсоткові ставки за депозитом у євро:

Для відкриття депозиту необхідно мати активну картку банку у валюті депозиту та активну картку у гривні. Якщо у клієнта відсутні карткові рахунки у валюті – їх можна відкрити у декілька кліків, обравши меню «Нова картка» на головній сторінці додатку.

Нові клієнти банку також можуть відкрити депозит «Валютний» - для цього достатньо завантажити мобільний додаток ПУМБ Online та авторизуватися за допомогою цифрових документів.

____________________________________________

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) - ровесник незалежної України. ПУМБ - це великий і надійний приватний банк, який прагне бути фінансовим радником і помічником, як для приватних осіб, так і для корпоративних клієнтів, який передбачає клієнтські очікування та потреби та пропонує ефективні рішення. ПУМБ входить до переліку НБУ системно важливих банків країни. ПУМБ - один з 5 банків, уповноважених на зберігання запасів готівки НБУ.Банку довіряє понад 1,8 млн клієнтів - фізичних осіб та майже 97 тис. корпоративних клієнтів.

 

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback