Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ було відзначено у чотирьох номінаціях щорічної премії FinAwards 2022
30 серпня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) було відзначено одразу у чотирьох номінаціях щорічної премії FinAwards 2022. 

ПУМБ став найкращим банком для малого та середнього бізнесу. Золото у категорії - відзнака банку як відповідального та надійного партнера для МСБ-клієнтів. Війна не стала виключенням, ПУМБ продовжив підтримку українців і створив новий тарифний пакет для вимушено переміщеного бізнесу - «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА», умови якого враховують усі нагальні потреби релокованого бізнесу та сприяють якнайшвидшому відновленню діяльності МСБ на безпечній території.

Також, заступник правління ПУМБ з роздрібного бізнесу Себастіан Рубай посів перше місце у номінації «Керівник роздрібного бізнесу».

Крім цього, експерти ринку високо оцінили умови дебетової картки «всеКАРТА» -  комфорт та зручність користування карткою принесли банку срібло у категорії «Найкраща платіжна картка». За словами Ксенії Сікорської, маркетинг директора ПУМБ, попри війну,  умови користування дебетовими картками ПУМБ, зокрема всеКАРТА, залишились без змін: «Безкоштовне відкриття та обслуговування картки та перекази на картки будь-яких банків України в гривні у ПУМБ Online  - без комісії. А ще ми автоматично продовжили дію усіх карток банку до кінця року».

До трійки лідерів у номінації «Краща рекламна кампанія: Банки» також увійшла і рекламна кампанія банку «ПУМБ. 30 років разом». Минулого року банк святкував 30-річчя роботи та довіри на фінансовому ринку України і рекламна кампанія, присвячена ювілею ПУМБ, була високо оцінена експертами ринку та клієнтами банку.

___________________________________________________

FinAwards — щорічний професійний конкурс, мета якого визначити найкращі фінансові компанії в реалізації продуктів, передових технологій і клієнтських сервісів на українському ринку. Банки оцінювало експертне журі, а також проходило відкрите онлайн-голосування на сайті конкурсу.  Засновники премії — сайти «Мінфін» і finance.ua. Організатор — один з провідних конференц-майданчиків країни у сфері фінансів і технологій — компанія BankOnline.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок