Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ було відзначено у чотирьох номінаціях щорічної премії FinAwards 2022
30 August 2022
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) було відзначено одразу у чотирьох номінаціях щорічної премії FinAwards 2022. 

ПУМБ став найкращим банком для малого та середнього бізнесу. Золото у категорії - відзнака банку як відповідального та надійного партнера для МСБ-клієнтів. Війна не стала виключенням, ПУМБ продовжив підтримку українців і створив новий тарифний пакет для вимушено переміщеного бізнесу - «ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА», умови якого враховують усі нагальні потреби релокованого бізнесу та сприяють якнайшвидшому відновленню діяльності МСБ на безпечній території.

Також, заступник правління ПУМБ з роздрібного бізнесу Себастіан Рубай посів перше місце у номінації «Керівник роздрібного бізнесу».

Крім цього, експерти ринку високо оцінили умови дебетової картки «всеКАРТА» -  комфорт та зручність користування карткою принесли банку срібло у категорії «Найкраща платіжна картка». За словами Ксенії Сікорської, маркетинг директора ПУМБ, попри війну,  умови користування дебетовими картками ПУМБ, зокрема всеКАРТА, залишились без змін: «Безкоштовне відкриття та обслуговування картки та перекази на картки будь-яких банків України в гривні у ПУМБ Online  - без комісії. А ще ми автоматично продовжили дію усіх карток банку до кінця року».

До трійки лідерів у номінації «Краща рекламна кампанія: Банки» також увійшла і рекламна кампанія банку «ПУМБ. 30 років разом». Минулого року банк святкував 30-річчя роботи та довіри на фінансовому ринку України і рекламна кампанія, присвячена ювілею ПУМБ, була високо оцінена експертами ринку та клієнтами банку.

___________________________________________________

FinAwards — щорічний професійний конкурс, мета якого визначити найкращі фінансові компанії в реалізації продуктів, передових технологій і клієнтських сервісів на українському ринку. Банки оцінювало експертне журі, а також проходило відкрите онлайн-голосування на сайті конкурсу.  Засновники премії — сайти «Мінфін» і finance.ua. Організатор — один з провідних конференц-майданчиків країни у сфері фінансів і технологій — компанія BankOnline.

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback