Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Effie Awards Ukraine 2021: ПУМБ отримав золото у номінації Best Marketing Teams та «B2B кампанії»
17 грудня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Маркетингова команда ПУМБ стала переможцем номінації Best Marketing Teams премії Effie Ukraine Awards 2021 у категорії «Банківські, фінансові, страхові, юридичні та інші послуги».

«2021 рік був дуже складним через ковидні обмеження, але, водночас - цікавим та інтенсивним з погляду бізнес-завдань.  Наш успіх- результат злагодженої та натхненної праці усієї команди. Це перемога для усіх нас - бізнесу та маркетингу», - прокоментувала Ксенія Сікорська, директорка з маркетингу ПУМБ.

Кейс "Заради посмішки малого бізнесу", створений командами Першого Українського Міжнародного Банку, MullenLowe Adventa та NCG DIEVO отримав золото у номінації "B2B кампанії". А також став фіналістом категорії «Влучення в цільову аудиторію медіа». «Ми зверталися не до абстрактних бізнес-структур, а до людей – власників малого бізнесу. Посмішка, щира людська емоція, стала основою ідеї кампанії «Заради посмішки малого бізнесу». І наша кампанія знайшла відгук у наших клієнтів. Ми раді здобути цю нагороду. Effie Awards – це не просто гарний рядок у нашому портфоліо, це результат підтверджений, насамперед, цифрами: +47% нових клієнтів до плану, ПУМБ уперше увійшов до ТОП-5 з користування банківськими послугами та злетів на ТОП-3 у рейтингу «Кращий банк для малого та середнього бізнесу», - доповнила Ксенія Сікорська.
 
У short-list премії Effie Ukraine 2021 також увійшла рекламна кампанія кредитної картки всеМОЖУ "Я Все Можу! Тиждень, який може змінити все". Банк закликав усупереч усім перешкодам відповісти на спокуси свята шопінгу «Чорної п'ятниці»: «всеМОЖУ!». Кейс став фіналістом категорії "Кампанії з короткостроковим ефектом". У цій номінації журі оцінювало рекламні кампанії, результат яких досягнуто протягом 1-3 місяців.

Effie Awards – найпрестижніша нагорода у світі в галузі маркетингових комунікацій, яку отримують за головне досягнення у сфері – ефективність. Премія заснована у Нью-Йорку, США у 1968 році. Для рекламодавців та агенцій перемога на конкурсі є глобальним символом успіху в індустрії.
 
Effie Awards Ukraine – щорічна авторитетна нагорода у галузі маркетингових комунікацій в Україні. Організатором Effie Awards Ukraine є Всеукраїнська рекламна коаліція, яка у 2005 році здобула ексклюзивне право на проведення премії в Україні. Рейтинги ефективності є невід'ємною частиною програм Effie.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок