Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Надихали та вчили творити: як пройшла зустріч представників/ць креативної сфери з підлітками
14 травня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

11 травня українські школярі та школярки зустрілись із фахівцями та фахівчинями креативної індустрії. Це вже третя зустріч в межах всеукраїнського проєкту “Моя кар’єра в Україні”, який організовує Центр «Розвиток КСВ» спільно з Career Hub та банком ПУМБ. В кар’єрній зустрічі взяли участь дизайнерка, архітектор, арт-менеджерка, продюсер та візуалізатор.

«Найважливіше в цьому проєкті те, що учасники/ці можуть бути відкриті до нового досвіду та до нових ідей. Саме тому ми запрошуємо підлітків на зустрічі, де розповідають про різні сфери. За новітніми трендами - майбутні професії якраз лежать на перетині різних сфер», - Тарас Деркач, керівник платформи Career Hub.

«Креативність - важлива компетенція в сучасному світі. Щоб покращувати світ навколо себе, потрібно вміти дивитися нестандартно на звичайні речі та створювати нове», - Тетяна Колесник, КСВ-менеджерка ПУМБ.

91 учасник та учасниця приєдналися до кар’єрної зустрічі з креативної сфери. Представники та представниці креативної індустрії поділилися своїми знаннями, досвідом та помилками, яких припускалися на своєму кар’єрному шляху.

«Не женіться за яскравою картинкою і ефектами, відеоролик в першу чергу має викликати емоцію. Сучасні прийоми зйомки повинні стати інструментом для розкриття цікавих історій», - СЕО TV CREATIVE Богдан Мяновський. 

«Візуалізація допомагає впоратися з великим потоком інформації та стресом. А ще допомагає вчитися виділяти головні речі і легко доносити інформацію до інших людей простою мовою», - засновник ARTSCRIBE UNIVERSITY Ігор Заболотний.

«Ті, хто має унікальний бізнес та дійсно горить своєю справою - точно подолає усі труднощі та конкурентів. Якщо ваші ідеї копіюють - сприймайте це як комплімент та визнання того, що ви рухаєтесь у правильному напрямку», - дизайнерка одягу та засновниця бренду одягу 7/11 Seven Eleven Юлія Ісай.

Підлітки дізнались, як розвивати свої таланти на основі власних помилок та успіхів, та чому завжди потрібно бути гнучким і постійно відстоювати свої ідеї.

Нагадаємо, що після серії кар’єрних зустрічей планується фінальна конференція. Лише 30 найактивніших підлітків потраплять на зустріч до Києва та проведуть один день зі своїми кумирами – керівниками і керівницями підприємств, міжнародних організацій, державних органів влади, а також виграють корисні подарунки від організаторів!

Нещодавно відбулись також кар’єрні зустрічі з медичної сфери та сфери послуг.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок