Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ВСЕМОЖУ від ПУМБ – найкраща кредитна карта за версією Prostobank Awards у 1 кварталі 2021 року
15 квітня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Міжнародний Український Банк став володарем престижної нагороди Prostobank Awards за підсумками І кварталу 2021 року, очоливши рейтинг роздрібних банківських продуктів у номінації «Найкращі кредитні картки». 

При визначенні переможців, аналітики Prostobank Awards брали до уваги умови проведення операцій, пільговий період, максимальну суму кредиту, клас карти, розмір щомісячного відсотку погашення та готовність банку аналізувати кредитоспроможність клієнта без довідки про дохід. Враховуючі зручні та комфортні умови користування карткою ВСЕМОЖУ (мінімальний обов’язковий відсоток погашення кредиту 3%, безкоштовне зняття готівки та максимальний ліміт до 200 тис грн), картка ПУМБ очікувано посіла перше місце рейтингу.

«Перемога кредитної картки ПУМБ ВСЕМОЖУ  в експертному рейтингу за підсумками І кварталу цього року – логічний крок після перемоги в Prostobank Awards-2020, – прокоментувала Олександра Чепуріна, начальник управління кредитних карт ПУМБ, –Протягом першого кварталу 2021 року ми видали понад 110 тисяч кредитних карток ВСЕМОЖУ і не плануємо зупинятися. Користувачам банку подобається цей продукт – дуже зрозумілі умови та прозора тарифікація без зайвих переплат».

З кредитки від ПУМБ можна знімати кредитні кошти без комісії у банкоматах по всьому світу та купувати товари у розстрочку до 24 місяців. У ВСЕМОЖУ є пільговій період до 62 днів на покупки карткою та  оплату комунальних платежів через ПУМБ Online, перекази на картки інших банків без комісії та безвідсоткова розстрочка у магазинах-партнерах тощо.

Детально ознайомитися з умовами користування та замовити картку ВСЕМОЖУ від ПУМБ можна за посиланням.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок