Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Нові можливості інтернет-банкінгу «ПУМБ Digital Business»!
17 грудня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) розширює онлайн-можливості бізнес-клієнтів у інтернет-банкінгу «ПУМБ Digital Business» (попер. ПУМБ online для підприємців).

Відтепер, користувачі мають змогу прямо через особистий кабінет переглядати та відстежувати стан своїх кредитних угод.

У інтернет-банкінгу відображатиметься актуальна інформація щодо усіх діючих кредитів клієнта, включаючи суму договору, валюту, дату початку та закінчення, а також поточне сальдо заборгованості.

«Інтегрувати у особовий кабінет інтернет-банкінгу функцію перегляду діючих бізнес-кредитів – це, те, до чого привели банк дослідження клієнтського досвіду. Глибинні інтерв’ю допомогли нам переконатись у тому, що серед безлічі корисних сервісів, які доступні сьогодні у «ПУМБ Digital Business», для повного комфорту користування підприємцю може не вистачати банально однієї простої речі. Для нас важливо дослухатися до думки клієнтів та впроваджувати зміни, здатні покращувати їх досвід повсякденного користування банківськими сервісами» - зазначає Максим Масюк, начальник управління Digital розвитку малого бізнесу ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок