Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Відтепер перевірити номер картки та CVV-код можна прямо у мобільному додатку ПУМБ Online
18 листопада 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Потрібно оплатити покупку в інтернеті, а картки з собою немає? Не проблема, адже відтепер клієнти Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) можуть швидко дізнатися номер картки та CVV-код прямо у мобільному додатку.

Щоб дізнатися повний номер картки, достатньо в мобільному додатку ПУМБ Online в розділі «Картки та рахунки» обрати потрібну картку. Натиснути на блок «Додаткова інформація» (значок з літерою «і» внизу картки. За кілька секунд на екрані з’явиться картка з потрібними реквізитами: повним номером, терміном дії, видом картки. До речі, на тій же сторінці під карткою можна додатково подивитися номер рахунку (IBAN) та номер договору з банком.  

Щоб уточнити CVV-код, потрібно натиснути на відповідну позначку на обраній картці (кнопка CVV в правому нижньому кутку картки). Банк надішле ОТР-пароль, який автоматично заповниться в мобільному додатку, після чого на картці з’явиться CVV-код.  

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок