Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Клієнти ПУМБ можуть придбати ексклюзивну страховку від коронавірусу, яка покриває лікування вдома та послуги з телемедицини
03 листопада 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) з 3 листопада 2020 року ініціював продаж страхових полісів від коронавірусу, які передбачають виплати за кожен день лікування вдома. Також страхування покриває телемедичні консультації. Страховку, яка включає послуги з телемедицини, можна придбати лише у відділенні ПУМБ чи на сайті банку. Наразі це одна з перших страховок, яка повністю адаптована під реалії лікування від коронавірусу в Україні: вона передбачає страхові виплати як при стаціонарному, так і при домашньому лікуванні, а також покриває дистанційні консультації.

Максимальна сума страхових виплат по страховці становить 10 тисяч гривень. Страховка покриває перше захворювання на COVID-19, яке призвело до лікування в умовах стаціонару, амбулаторного або лікування вдома під наглядом сімейного лікаря. Розмір страхової виплати складає по 3% від страхової суми за кожен день лікування. У разі летального випадку страхова додатково виплачує платіж в розмірі 10 тисяч гривень.

«Ми розуміємо, що в умовах переповнених лікарень багато українців змушені лікуватися від коронавірусної інфекції COVID-19 вдома під наглядом сімейного лікаря. Проте лікування вдома несе такі ж витрати, як і лікування на стаціонарі. Саме тому ПУМБ спільно з партнерами – СК АСКА-ЖИТТЯ та ARX переглянули умови страхових полісів, щоб застраховані мали можливість отримувати грошову компенсацію безвідносно до того, де проходять лікування – вдома чи в лікарні.  Також ПУМБ надає ексклюзивні умови - страховку, яка включає покриття послуг з телемедицини, доступна лише у нас. Поліс можна придбати як для себе – так і для рідних. Достатньо просто зайти на сайт банку і заповнити коротку форму», - прокоментував директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ Дмитро Дудник.

Також страховий пакет покриває послуги телемедицини від Likar Online. За умовами страхового полісу кількість онлайн-звернень до лікаря необмежена. Застрахований зможе в онлайн-режимі отримати повноцінну консультацію (якщо вона не потребує особистого огляду), розшифровку аналізів, в тому числі розшифровку КТ легень.

Страхова програма «СтопКоронавірус» від АСКА-Життя доступна строком на 3 та 6 місяців. Вартість страхування складає 450 та 900 грн відповідно.

Страховку можуть придбати усі, хто на момент страхування не має підтвердженого захворювання на корнавірус, а також не старше 69 років. 

Страхування не надається, якщо на момент страхування клієнт вже знаходиться під наглядом лікаря або на лікуванні саме коронавірусної інфекції COVID-19; на момент страхування йому діагностували такі захворювання, як діабет, онкологічні захворювання, інсульт, інфаркт, гостра ниркова недостатність та COVID-19.

Придбати страховку можна у відділеннях ПУМБ або дистанційно, заповнивши форму на сайті банку

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок