Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Кількість відвідувань ПУМБ online для підприємців перевищила позначку у 100 тис.
14 липня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Відвідування інтернет-банкінгу ПУМБ online для підприємців перевищило 100 тис. сеансів, що у майже у 5 разів більше минулорічних показників.

Дані актуальні станом на червень 2020 року.

Таке рекордне зростання відвідувань ПУМБ online для підприємців у ПУМБ, насамперед, пов’язують із розширенням функціоналу інтернет-банкінгу та збільшенням попиту на здійснення дистанційних операцій.

Лише за минулий рік у особистий кабінет користувачів, до вже існуючого переліку сервісів та послуг, було інтегровано функцію з торгівлі валюти (купівля/продаж), SWIFT перекази, перегляд діючих валютних контрактів, вдосконалено функціонал поповнення корпоративних карт, перегляд карткових рахунків та їх власників, а також додано сервіс з відправки звітності до контролюючих органів онлайн для юридичних осіб на платформі Liga:Report.

За словами Максима Масюка, начальника управління Digital розвитку малого бізнесу ПУМБ, клієнти все більше приходять до розуміння, що максимум операцій можна зручно і легко здійснювати онлайн.

«Лише з початку року кількість користувачів ПУМБ online для підприємців збільшилась на цілих 43%. Ми постійно намагаємось відкривати перед нашими клієнтами ще більше дистанційних можливостей, тим самим піклуючись про найцінніший ресурс будь-якого підприємця – його час» - зазначає Максим Масюк.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок