Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Сплатити за світло за 1 хвилину: зручне рішення ПУМБ для клієнтів YASNO
26 березня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) і постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNO пропонують зручні рішення для сплати за електроенергію, що особливо корисно та безпечно для здоров’я під час карантину. Достатньо один раз додати свою адресу в ПУМБ Online і щомісяця витрачати менше 1 хвилини на оплату комунальних послуг.

Для користувачів ПУМБ у мобільному додатку ПУМБ Online є можливість оплачувати послуги за домашньою адресою. До своєї домашньої адреси ви можете додати послугу YASNO і сплачувати її у декілька простих кроків. Це дозволить економити час на заповненні реквізитів постачальника при виконанні оплати. Адже, при збереженні адреси лише один раз ви можете виконувати оплату таким чином постійно. Сплата за електроенергію через ПУМБ для клієнтів YASNO здійснюється без комісії.

Щоб виконати оплату, вам потрібно зробити декілька простих кроків: в додатку ПУМБ Online зайти в розділ «Послуги» та додати домашню адресу. Далі знайти необхідну послугу і вказати дані для проведення платежу. Відтепер щоразу для оплати ви натискаєте на цю послугу та проводите платіж.

Нагадаємо, що за потреби ви можете звірити розрахунки за електроенергію через Особистий кабінет на сайті yasno.com.ua.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок