go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Сплатити за світло за 1 хвилину: зручне рішення ПУМБ для клієнтів YASNO
26 March, Thursday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) і постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNO пропонують зручні рішення для сплати за електроенергію, що особливо корисно та безпечно для здоров’я під час карантину. Достатньо один раз додати свою адресу в ПУМБ Online і щомісяця витрачати менше 1 хвилини на оплату комунальних послуг.

Для користувачів ПУМБ у мобільному додатку ПУМБ Online є можливість оплачувати послуги за домашньою адресою. До своєї домашньої адреси ви можете додати послугу YASNO і сплачувати її у декілька простих кроків. Це дозволить економити час на заповненні реквізитів постачальника при виконанні оплати. Адже, при збереженні адреси лише один раз ви можете виконувати оплату таким чином постійно. Сплата за електроенергію через ПУМБ для клієнтів YASNO здійснюється без комісії.

Щоб виконати оплату, вам потрібно зробити декілька простих кроків: в додатку ПУМБ Online зайти в розділ «Послуги» та додати домашню адресу. Далі знайти необхідну послугу і вказати дані для проведення платежу. Відтепер щоразу для оплати ви натискаєте на цю послугу та проводите платіж.

Нагадаємо, що за потреби ви можете звірити розрахунки за електроенергію через Особистий кабінет на сайті yasno.com.ua.

Subscribe to the newsletter

Please fill this field