Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

FinAwards 2020: дебетову картку «всеКАРТА» та кредит «всеЯСНО» визнано кращими банківськими продуктами
28 лютого 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Нагородження кращих банківських продуктів в рамках щорічної церемонії FinAwards 2020 відбулося 28 лютого. Сумарно ПУМБ отримав 8 нагород.

Голова Правління ПУМБ Сергій Черненко отримав «срібло» в номінації «Банкір року». Заступник Голови Правління ПУМБ з роздрібного бізнесу Себастіан Рубай також зайнятий друге місце в номінації «Керівник роздрібного бізнесу».

У продуктових номінаціях одразу дві дебетові картки ПУМБ отримали нагороди: «всеКАРТА» - «золото», в категорії «Краща дебетова картка» і преміальна дебетова картка ПУМБ (пакет «Прем'єр») - «срібло» в номінації «Краща дебетова картка VIP».

Експерти ринку також високо оцінили умови кредиту готівкою «ВСЕЯСНО» - кредит зайняв перше місце в категорії «Кращий кредит готівкою». Це вже друге «золото» кредиту від FinAwards.

Інтернет-банкінг ПУМБ Online замкнув трійку лідерів у своїй номінації.

Кредитна картка ПУМБ «всеМОЖУ» зайняла 4 місце в категорії для кредитних карт мас-сегменту.

Також ПУМБ отримав 4 місце в номінації «Краща рекламна кампанія».

FinAwards 2020 року - щорічний конкурс, мета якого визначити найкращі роздрібні банки в реалізації продуктів, клієнтських сервісів і технологій через призму клієнтського досвіду. Організатори - сайти про фінанси та інвестиції Minfin.com.ua і Finance.ua і компанія BankOnline.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок