Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Позиція АТ «ПУМБ» щодо ситуації із розкриттям персональних даних в м. Рівне
31 січня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

В м. Рівне було виявлено інцидент за участі співробітниці банку ПУМБ, в результаті якого були розголошені персональні дані трьох громадян. Інцидент був одразу ліквідований. Наразі служба безпеки банку займається перевіркою роботи всіх відділень і точок продажів ПУМБ. Інших прикладів порушення не виявлено. Збереження персональної інформації клієнтів – пріоритет та обов’язок банку, який має бути дотримано за будь-яких обставин. Розголошення персональних даних розцінюється як грубе порушення з боку працівника банку.

Причина описаної вище ситуації – виключно людський фактор. Недбала поведінка співробітниці призвела до того, що паперові копії небанківських документів з персональними даними опинилися за межами відділення банку. Звертаємо увагу, що зазначена інформація не є банківською таємницею. Проте це - безпрецедентний випадок за всю 29-річну історію банку. Співробітницю, з вини якої сталося розголошення, усунено від роботи з подальшим звільненням.

Команда банку просить вибачення у громадян, чиї дані були скомпроментовані.

Збереження персональних даних – пріоритет для банку. ПУМБ постійно покращує систему захисту і гарантує клієнтам збереження конфіденційності. Додатково банком будуть вжиті заходи з метою недопущення аналогічних випадків у подальшому.  

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок