Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

UPark Festival: підсумки та враження від головної музичної події літа
26 липня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

16-18 липня за підтримки банку ПУМБ та Mastercard на території Sky Family Park пройшов гучний музичний фестиваль UPark.

Протягом трьох днів відвідувачі фестивалю насолоджувались драйвовою атмосферою, слухали хіти улюблених виконавців, фотографувалися та куштували смачну вуличну їжу.

Завдяки банку ПУМБ розраховуватись за їжу та напої було надзвичайно легко та зручно, адже фестиваль цього року став повністю безготівковий. Це значно зекономило час та місце у кишенях відвідувачів.

Вже другий рік поспіль офіційною платіжною карткою фестивалю є Фестивальна картка від ПУМБ та Mastercard. Вона дозволила не тільки зручно здійснювати розрахунки, а й подарувала безліч інших приємних сюрпризів відвідувачам.

Наприклад, власники Фестивальної від ПУМБ могли придбати квитки на фестиваль з 50% знижкою, доїхати на локацію на катері та пріоритетно пройти на захід без черг. Також Фестивальна картка автоматично давала знижку -10% на їжу та бар при розрахунках через GooglePay або ApplePay. Розрахунки пластиком давали -5% від суми у чеку.

ПУМБ подбав про комфорт відвідувачів – прямо на фестивалі у консультантів банку можна було отримати свою фестивальну картку.

Спеціалісти банку пішли ще далі – на UPark Festival Фестивальну картку можна було отримати та активувати самостійно – прямо у терміналах для поповнення банківських карток.

Більш ніж 100 співробітників банку доклали максимум зусиль, щоб гості фестивалю могли насолодитися кожною проведеною хвилиною на UPark.

За 3 дні фестивалю ПУМБ видав відвідувачам більше 4 тисяч фестивальних карток. Це майже на 40% більше, ніж на минулорічному UPark Festival.  Кількість транзакцій, здійснених на фестивалі перевищило 42 тисячі, що у 3 рази більше, ніж минулого року.

 

Фото-360, зроблені на фестивалі, можна знайти тут: www.pumbgallery.com.ua

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок