Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ отримав перший в Україні сертифікат КСВ-індексу прозорості web-сайту
07 червня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ створив спеціальний розділ на сайті банку «Сталий розвиток», присвячений сталому розвитку компанії, реалізації КСВ-проектів та соціальним інвестиціям. 

Індекс прозорості – оцінка рівня розкриття інформації з КСВ на сайті компанії. Він реалізується CSR Ukraine вже 8 років і є єдиною в Україні практикою. Сайти ТОП-100 компаній України оцінюються за чотирма категоріями: звітність, зміст, навігація і доступність. Така практика оцінки допомагає компаніям подивитись на сайт очима своїх стейкхолдерів та швидше реагувати на зміни.

Керівниця CSR Ukraine Марина Саприкіна вручила ПУМБ перший в Україні сертифікат прозорості web-сайту компанії рівня «С»: «Поки що середній рівень розкриття інформації з КСВ на сайтах українських компаній залишається невисоким  — 21,7%. Ця цифра – результат Індексу прозорості та КСВ веб-сайтів компаній минулого року. З метою покращити ситуацію, Центр «Розвиток КСВ» заснував сертифікацію сайтів. І нам приємно, що перший сертифікат у 2019 році отримав ПУМБ. Вдячна банку за те, що вони серйозно поставились до сертифікації, і багато працювали над отриманням сертифікату».

Сергій Черненко, голова правління ПУМБ, прокоментував отримання сертифікату банком: «Сьогодні довіра – найцінніший актив великих компаній. Тому прозоре звітування перед стейкхолдерами щодо діяльності банку  − обов’язкова частина нашої філософії відкритості та відповідальності. Створюючи безпечні та комфорті умови праці для співробітників і забезпечуючи їх розвиток та навчання, покращуючи якість продукції та послуг банку, розвиваючи бізнес-середовище та підвищуючи рівень фінансової грамотності українців, ми підтримуємо принципи сталого ведення бізнесу в Україні».

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності. Центр щорічно проводить масштабні дослідження з корпоративної соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проекти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія).

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок