Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Вибір населення: ПУМБ отримав «Фінансовий Оскар» за досягнення в сфері обслуговування і залучення депозитів фізичних осіб
10 квітня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) в черговий раз визнано однією з найнадійніших фінансових установ для розміщення депозитів. Банк увійшов до ТОП-5 номінації «Вибір населення» рейтингу «Фінансовий Оскар» журналу «Бізнес».

Як відзначають організатори, в номінацію «Вибір населення» входять банки, яким населення довіряє найбільше і, відповідно, вибирає їх для розміщення вкладів. Саме за розміром депозитного портфеля був сформований шорт-лист банків, серед яких журі обрало п'ятірку лідерів.

«Приємно, що досягнення банку по залученню вкладів відзначили незалежні експерти. Дійсно, за минулий рік ПУМБ збільшив портфель пасивів фізичних осіб на 10,87% до 17,316 млрд грн. Таких результатів вдалося досягти, в тому числі, завдяки депозиту «Вільний» - його обрали 30% наших вкладників. Українці вибирають ПУМБ з двох простих причин - ми пропонуємо дуже вигідні умови і забезпечуємо надійність рівня кращих європейських банків. Саме завдяки цьому клієнтський портфель стає дедалі більшим, а 85% наших вкладників повторно розміщують депозити після закінчення термінів», - прокоментував заступник голови правління ПУМБ з роздрібного бізнесу Себастіан Рубай.

Нагадаємо, станом на 1 березня загальний портфель коштів роздрібних клієнтів ПУМБ, який включає поточні та строкові депозити в гривні і валюті, а також залишки на рахунках, склав 17,423 млрд грн. Банк пропонує строковий депозит «Дохідний» зі ставкою до 17,5% річних в гривні, і депозит на вимогу «Вільний» з прибутковістю до 12% річних в гривні. Надійність банку підтверджується незалежними експертами - в березні незалежна рейтингова агенція Кредит-Рейтинг підтвердила рейтинг надійності депозитів банку на рівні «5» (найвища надійність). Рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) на рівні «5» означає, що банк надійний, мінімально чутливий до впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних чинників.
Раніше ПУМБ також увійшов до списку найнадійніших банків для розміщення депозитів за версією видання Апостроф.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок