Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Десятикласники з Харківської, Сумської, Полтавської та Луганської областей поспілкувалися з успішними українцями на регіональній конференції «Моя кар'єра в Україні»
03 квітня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

29 березня Центр «Розвиток КСВ», Career Hub та ПУМБ провели другу регіональну зустріч з 50 фіналістами конкурсу есе для десятикласників «Моя майбутня професія: планування і розвиток».

Конкурс проходив у рамках проекту «Моя кар'єра в Україні», мета якого показати молодому поколінню можливий шлях розвитку кар'єри та надихнути підлітків усвідомлено обирати майбутню професію. Інформаційні партнери – журнал «Однокласник» і портал «ZNOUA».

Друга з п'яти регіональних зустрічей відбулася в стінах харківського освітнього простору «Karazin Student Hall». Учасниками стали десятикласники з Харківської, Сумської, Полтавської та Луганської областей. У своїх есе фіналісти цього регіону найчастіше згадували такі професії як: журналіст, лікар, психолог, юрист, архітектор, вчений, економіст. Однак в есе дівчат зустрічалися і майбутній тренер по футболу, поліцейський, мультиплікатор, інженер-конструктор, вчений-фізик. Серед хлопців були майбутній священик, будівельник енергозберігаючих будинків, реабілітолог, композитор, аграрій, ветеринар-захисник бездомних тварин.

Під час дискусії «Лайфхак від топів: як побудувати успішну кар'єру» учасники регіональної зустрічі отримали поради від гостей: Вадима Хачатряна, керуючого IT-компанії «Айдан» і наукового парку «Синергія», Тетяни Полтавської, керуючої Північно-Східним регіональним центром ПУМБ, Костянтина Дорофєєва, директора та засновника компаній «Транспортна Компанія Регіон» і «БТК Регіон», Олега Хардина, засновника панчішно-шкарпеткового підприємства PREMIER SOCKS. Керівники компаній рекомендували молодим людям формувати широкий кругозір, бути гнучкими та постійно вчитися, щоб бути затребуваними на ринку праці, чітко ставити цілі та багато працювати над їх досягненням. 

Тетяна Полтавська, керуюча Північно-Східним РЦ ПУМБ, звернулася до підлітків: «Щоб стати успішними в Україні, має бути величезне бажання працювати і вчитися. Важливо бути справжніми фахівцями своєї справи. Професіонали цінуються в нашій країні і їх сьогодні не вистачає. Не потрібно бути найкращими в усьому. Виберіть напрямок, в якому ви хочете розвиватися, і робіть акцент саме на ньому. Не обмежуйтеся програмою навчання, шукайте додаткову інформацію. Важливо в будь-якій справі навчитися доводити почате до кінця і не боятися труднощів. Якщо ви впали, підніміться і йдіть далі. Ніколи не здавайтеся!».

Після заходу підлітки побували на екскурсії в харківському відділенні ПУМБ, де дізналися, навіщо потрібні банки, які вони надають продукти та послуги, як управляти фінансами, і, звичайно, як вчорашньому студентові стати керівником відділення.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок