Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ продовжує підтримувати програму «Таланти з регіонів»
01 квітня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) продовжує у рамках стратегічного партнерства з Київською школою економіки (KSE) підтримувати програму «Таланти з регіонів». Банк виділив понад 1,3 млн гривень благодійної фінансової допомоги, яка піде на покриття 10 грантів для студентів з регіонів.

«Сьогоднішні студенти завтра прийдуть працювати в фінансові установи. Тому подбати про якісний рівень їхньої освіти – одне з пріоритетних завдань для банків. ПУМБ і надалі планує продовжувати співпрацю з Київською школою економіки, щоб якомога більше талановитих дітей мали шанс отримати якісну освіту у сфері фінансів», - прокоментував Голова Правління ПУМБ Сергій Черненко.

Спробувати свої сили та вступити на дворічну магістерську програму з економічного аналізу можуть усі охочі студенти, які вже мають диплом бакалавра одного з регіональних вишів. Вступна кампанія триватиме з березня по липень 2019 року. Більше інформації про програму «Таланти з регіонів» можна дізнатися за посиланням

А поки майбутні стипендіати готуються до вступних іспитів, їхні попередники мотивують своїми досягненнями. Софія Дунець, студентка, що навчається на програмі «Таланти з регіонів» та отримала грант на навчання від ПУМБ, увійшла до однієї із 4х команд-фіналістів престижного фінансового змагання Ukraine CFA Challenge 2019.

«Я вважаю, що молодь в малих містечках повинна мати рівні можливості і доступ до тих самих ресурсів, що і молодь у великих містах. Це як забіг на дистанції - всі рушають від однієї стартової лінії, а вже приходять першими на фініш, звичайно, найсильніші. Тому я щиро вдячна спонсорам гранту за надані стартові можливості, а KSE - за європейський рівень освіти, в основі якого повага до студента і розкриття його індивідуальності помножені на високі стандарти викладання. Тож бажаю всім хорошого старту і переможного фінішу!", - прокоментувала Софія.

Нагадаємо, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) в рамках стратегічного партнерства з Київською Школою Економіки (KSE) розпочав  в 2018 році підтримку освітньої програми «Таланти з регіонів». ПУМБ надає 10 грантів для навчання на дворічній магістерській програмі з економічного аналізу у KSE для студентів з регіонів, а також покриває витрати на їх проживання в Києві. 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок