Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ допоможе платити за електроенергію на 50% менше
12 грудня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) допоможе швидко перейти на двозонний облік електроенергії та платити за світло в 2 рази менше.

ПУМБ першим почав кредитувати покупку енергоефективних наборів Розумний WATT з двозонним лічильником і послугою його швидкого встановлення. Пільговий тариф на електроенергію з такими лічильниками діє щодня з 23-00 до 07-00. Набори доступні для жителів Києва, Дніпропетровської області та підконтрольних територій Донецької області.

«16 тисяч сімей вже економлять витрати на електроенергію з наборами Розумний WATT. Окрім двозонного лічильника в набір входить «розумна» розетка з таймером для автоматичного вмикання/вимикання електроприладів у заданий час або через інтернет. LED-лампи з набору забезпечують більш якісне світло та споживають до 9 разів менше електроенергії, ніж стандартні лампи розжарювання. Вартість наборів із лічильником починається від 2399 гривень», - розповів директор ДТЕК ЕСКО Євген Бушма.

«Деякі люди відкладають цю корисну покупку, хоча можуть економити вже зараз. Наш банк спрощує шлях до енергоефективності, допомагаючи придбати набір із лічильником в кредит», – каже голова правління ПУМБ Сергій Черненко.

Погашати кредит можна по мірі економії витрат на електроенергію. Окупається набір від півроку до двох років. Розрахувати можливу економію та приблизні терміни окупності набору можна за допомогою онлайн-калькулятора на сайті https://dtek-esco.com/calc/

Заявка на кредит подається при замовленні набору Розумний WATT на сайті ДТЭК ЭСКО. Кредитна угода оформляється при видачі набору в поштовому відділенні.

 

Умови кредитування:

- максимальний термін кредиту – 24 місяці;

- разова комісія при видачі кредиту – 399 грн.

- до 10 місяців діє пільгова ставка 0,01% річних за користування кредитом;

- щомісячна комісія 2,5%, починаючи з 11 місяця;

- ефективна річна процентна ставка – 40%;

- можливість початкового внеску до 90% від вартості покупки.

- страховий тариф – 1%

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок