Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Зустрічайте акційний депозит від ПУМБ для власників карток Mastercard
10 грудня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує власникам карток Mastercard строковий акційний депозит «ПУМБ Більше». Оформити депозит можна до 31 грудня включно.

Депозит «ПУМБ Більше» - ідеальний варіант для тих, хто хоче отримати максимальний прибуток. Розмістити вклад можна на період від 1 до 18 місяців* з максимальною дохідністю до 18% річних у гривні. «ПУМБ Більше» - найвигідніший депозит серед усіх продуктів банку. Щоб його відкрити, потрібно:

  • Зареєструвати картку на сайті програми лояльності  «Mastercard Більше» (за необхідності, картку Mastercard можна оформити у відділенні банку) 
  • Придбати на сайті Подарунковий сертифікат** на розміщення депозиту «ПУМБ Більше». Вартість сертифікату – 10 балів
  • Роздрукувати сертифікат для пред’явлення у відділенні банку  
  • Звернутися у відділення банку. З собою потрібно мати паспорт, ІНН, сертифікат та суму, яку плануєте покласти на депозит

Мінімальна сума початкового внеску для депозиту «ПУМБ Більше» - 10 тис грн. Важлива умова – «ПУМБ Більше» можна відкрити лише при збільшенні загальної суми коштів клієнта на депозитних рахунках в ПУМБ відносно коштів, що станом на 23:59 09.12 були розміщені на всіх депозитах в гривні (строкових і на вимогу). Наприклад, якщо станом на 09 грудня клієнт вже має строковий депозит в банку на суму 60 тис грн та депозит на вимогу на суму 30 тис грн (тобто загальна сума депозитів 90 тис. грн), а 10.12.18 клієнт частково зняв з депозиту на вимогу 20 тис. грн. (загальна сума депозитів стала 70 тис. грн.) щоб відкрити депозит «ПУМБ Більше», клієнту необхідно:

  • спочатку відкрити або третій стандартний депозит на суму від 20 тис грн, або поповнити діючий депозит на вимогу на +20 тис. грн. (тобто щоб загальна сума депозитів знов сягнула 90 тис.грн. або більше);
  • потім оформити акційний депозит «ПУМБ Більше» на суму від 10 тис. грн.

Депозит можна оформити лише у відділеннях банку. Згідно умов депозиту можна обрати виплату відсотків щомісячно. Витрачайте «відсотки», а, головне, не забувайте розплачуватися карткою. За кожну транзакцію учасник програми лояльності «Mastercard Більше» отримують бали. Обміняти бали можна на приємні подарунки – знижки на пальне, квитки до кінотеатрів тощо.

Більш детальна інформація про депозит – на сайті банку.

 

*під строком 1 місяць мається на увазі розміщення Вкладу на 30 днів, 3 місяці – 91 день, 6 місяців – 184 дні, 9 місяців – 274 дні, 12 місяців – 367 днів; 18 місяців – 548 днів.

**на один Подарунковий сертифікат можна відкрити тільки один депозит «ПУМБ Більше»

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок