Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Отримуй банківські довідки в ПУМБ із задоволенням
22 жовтня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Ще ніколи отримувати довідки в ПУМБ не було так зручно, як зараз! З жовтня Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) скасував плату за оформлення та надання довідок!

Відтепер вартість довідок про наявність рахунку в банку (українською та англійською мовами, надається протягом дня) та про суму утриманого та перерахованого до бюджету ПДФО за депозитним рахунком (українською та англійською мовами), а також вартість надання виписки по рахунку за операціями, здійсненими за допомогою сервісу «ПУМБ online», в регіональному центрі/відділенні банку входить до вартості обслуговування рахунку.

Перелік довідок, за надання яких вартість не стягується:

  • Довідка про відсутність заборгованості
  • Довідка про відсутність заборгованості по кредиту в банку
  • Довідка про суму сплачених відсотків за кредитом
  • Довідка про повне погашення кредиту

Вартість надання дублікатів касових, розрахункових довідок та інших документів, які знаходяться в архіві, за період, що не перевищує 1 місяця, входить до вартості обслуговування рахунку. Якщо документи потрібні за період, що перевищує 1 місяць, вартість довідки становить 100 гривень. Це єдиний вид довідки, за яку клієнт ПУМБ має додатково заплатити. Вартість решти або включена у вартість обслуговування рахунку, або скасована.

Нагадаємо, щоб отримати довідку з банку, потрібно звернутися у відділення банку.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок