Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Відкривайте депозити в ПУМБ на вигідних умовах
27 вересня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) підвищив процентні ставки по депозитах в гривні. Тепер їхня максимальна дохідність складає до 16% річних в гривні. Такі умови діють для депозиту «Дохідний».

Дохідність на рівні до 16% річних - дійсно вигідна пропозиція. Варто зазначити, що на сьогоднішній день середня процентна ставка за річними депозитами у гривні (згідно з даними Українського індексу ставок по депозитам фізичних осіб (UIRD), опублікованими НБУ) становить 14,71%.

«Питання вибору інструментів для збереження інвестицій не втрачає свою актуальність. Депозит - вигідний і простий спосіб зберегти та примножити заощадження, який до того ж не вимагає додаткових знань в області фінансів. Українці активно розглядають вигідні варіанти, але при цьому депозитна ставка - вторинний фактор, що впливає на вибір банку для відкриття депозиту. На першому місці - надійність. ПУМБ пропонує ставки трохи вище середньоринкових і гарантує збереження грошей. Дійсно вигідні умови, помножені на надійність і стабільність банку, роблять депозит «Дохідний» однією з кращих пропозицій на ринку», - прокоментував Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ з роздрібного бізнесу.

Мінімальна сума вкладу за умовами депозиту «Дохідний» - 500* грн. Важлива особливість - клієнт може обирати термін розміщення вкладу (від 1 до 18 місяців*), а також період виплати відсотків - щомісяця або однією сумою в кінці терміну.

Крім того, варто відзначити, що депозит може бути оформлений як у відділенні банку, так і через інтернет банкінг «ПУМБ Online». Оформляючи депозит самостійно через ПУМБ Online клієнт гарантовано отримує бонус + 0,3% річних до стандартних ставок.

Ознайомитися з детальними умовами депозиту «Дохідний» та подати заявку на оформлення можна на сайті.

Станом на 1 вересня цього року свої заощадження банку ПУМБ вже довірили більше 53,8 тис. українців на загальну суму 11,8 млрд грн. В цілому ж ПУМБ займає 7 місце серед усіх банків України за обсягом залучених коштів у 2017 році. Такий високий рівень довіри пояснюється відразу декількома факторами. По-перше, ПУМБ - найбільший український банк з приватним українським капіталом, який успішно працює на ринку України 27 років. Всі наші клієнти, які коли-небудь довіряли банку свої кошти, отримали їх назад згідно умов договорів. Крім того, завдяки тому, що ПУМБ - учасник ФГВФО, банк виплатив вкладникам неплатоспроможних банків 5,5 млрд грн, з яких 1,5 млрд - в 2017 році. 30% отриманих через ПУМБ коштів вкладники неплатоспроможних банків розмістили на депозитах ПУМБ. Надійність банку підтверджується і зовнішніми аудиторами. У вересні незалежнеа агенція «Кредит-Рейтинг» підтвердила рейтинг надійності депозитів банку на рівні «5» (найвища надійність).

 

*умови вступають в силу з 01.10.2018 року

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок