Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ скасовує комісію за зміну ПІН-коду
18 вересня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З вересня клієнти Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) зможуть абсолютно безкоштовно змінювати ПІН-код карт. Комісію за зміну ПІН в банкоматах та перевипуск ПІН по картах, яка раніше складала 5 грн, скасовано. Нововведення стосується всіх карт фізичних осіб - як кредитних, так і дебетних.

Зміна або перевипуск ПІН-коду - досить поширена процедура. За 6 місяців 2018 року зміну ПІН клієнти здійснювали більше 5 тисяч разів, а перевипуск ПІН замовляли понад 18 тисяч разів.

Нагадаємо, ПУМБ в 2002 році першим серед українських банків реалізував послугу зміни ПІН-коду через банкомати.

ПІН-код - секретний код карти, який пов'язує карту з її власником. Це один з основних способів захисту коштів на рахунку від шахраїв, адже ПІН-код відомий тільки власнику картки. Навіть співробітники процесингового центру, в якому виготовляються карти, і банківського відділення не можуть бачити ПІН-код клієнта - він видається в спеціальному запечатаному конверті і не підлягає розголошенню.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок