Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Повідомлення щодо публікації Правил погодження курсів в процесі надання послуг торгівлі іноземною валютою ПАТ «ПУМБ»
21 вересня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Повідомляємо про впровадження для корпоративних клієнтів нового сервісу «Погодження курсів в процесі надання послуг торгівлі іноземною валютою» (далі – Сервіс).

Увага! Сервіс працює у режимі ПІЛОТНОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ!

Умови функціонування Сервісу регламентовані ПРАВИЛАМИ ПОГОДЖЕННЯ КУРСІВ В ПРОЦЕСІ НАДАННЯ ПОСЛУГ ТОРГІВЛІ ІНОЗЕМНОЮ ВАЛЮТОЮ ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» (далі – Правила).

Правила діють з дня публікації відповідного повідомлення на сайті Банку та доступні як на сайті Системи Digital Bank, так і на сайті Банку.

Згідно Правил Банк надає можливість користуватись Сервісом корпоративним клієнтам,  юридичним особам та фізичним особам – підприємцям, які користуються послугами Банку щодо торгівлі іноземною валютою, сегменту Мікро або Малого бізнесу (річний оборот не перевищує 120 млн. грн.)

Сервіс надає корпоративним клієнтам Банку наступні можливості:

  • Оперативно отримувати актуальну інформацію від Банку щодо всіх змін ринкового курсу по своїх заявках на купівлю / продаж валюти;
  • Погоджувати курс купівлі / продажу іноземної валюти в день торгівлі за допомогою СМС повідомлення;
  • Відмовитись від запропонованого Банком курсу.

Умови підключення Сервісу:

  • Подання заяви на приєднання до Правил з визначеним представником Клієнта та номером мобільного телефону стандарту GSM, що обслуговується мобільними операторами України, з можливістю отримання та надсилання СМС повідомлень.

У випадку виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся до операційного менеджера Вашого рахунку.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок