Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ збільшив на 140% обсяг кеш-кредитування на відкритому ринку в 1 кварталі 2017 р.
27 квітня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

В першому кварталі 2017 року Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) збільшив на 140% обсяг кредитування готівкою на відкритому ринку в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року.

Значний приріст обсягів кредитування банк отримав завдяки новому продукту кредиту готівкою «ВСЕЯСНО», запущеному в лютому в рамках стратегії щодо спрощення кредитних беззаставних продуктів для масового сегменту. «ВСЕЯСНО» можна назвати кредитом «без колючок»: без страховки, разової комісії чи інших платежів, в яких часто складно розібратися клієнту. Зрозумілі умови та оформлення всього за 1 годину зробили цей продукт лідером кредитної лінійки ПУМБ.

На початку року банк продовжив розвивати мережу точок кредитування готівкою, відкриваючи нові та підвищуючи ефективність роботи кожної. Окрім цього, були відкриті точки оформлення кредитів готівкою в низці центрів обслуговування клієнтів АТ «Укртелеком». У найближчі місяці банк планує відкрити точки видачі кредитів готівкою в невеликих населених пунктах з населенням 5000+. Нові міста присутності це селища міського типу, районні центри в усіх областях України.

 «Цього року попит на кредити готівкою на масовому ринку залишається на високому рівні. При цьому пропозиція банківських продуктів, особливо в невеликих містах, знизилась у зв'язку з виходом з ринку низки гравців. ПУМБ зараз активно заповнює цю нішу. Стабільний приріст депозитного портфеля та достатня ліквідність дозволяє банку активно кредитувати на відкритому ринку», - прокоментував Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ з роздрібного бізнесу.

За статистикою ПУМБ, клієнти найчастіше звертаються за сумами, що рівні близько 11-13 тисяч грн. Без надання довідки про доходи, тільки при наявності паспорта та ІПН, у ПУМБ можна оформити кредит готівкою від 1 тис. до 50 тисяч грн. З довідкою про доходи ПУМБ кредитує до 200 тис. грн.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок