Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запустив сервіс онлайн-платежів PayHub для комунальних та інших оплат картками будь-яких банків України
06 грудня 2016
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Банк ПУМБ запустив сервіс онлайн-платежів PayHub, де клієнти будь-яких банків України можуть заплатити своїми картками за комунальні послуги без комісії, а також поповнити рахунок мобільного телефону, перевести гроші з картки на картку, поповнити E-гаманець в іграх тощо. Це один із небагатьох подібних платіжних сервісів, за плечима якого стоїть банк. PayHub приймає платежі на рахунки майже 2000 компаній-постачальників послуг по всій Україні.

Щоб оплатити свій рахунок у новому сервісі, не обов'язково бути клієнтом Першого Українського. При цьому безпеку і захист усіх платежів забезпечує банк ПУМБ та власний Процесинговий центр банку, який щороку підтверджує відповідність міжнародним стандартам інформаційної безпеки PCI DSS.

Оплатити рахунок у сервісі можна і без попередньої реєстрації. При цьому реєстрація на PayHub.com.ua надасть ряд переваг, і абонентська плата за це не стягується. Реєстрація забезпечує пільгову політику в частині комісій. Наприклад, три перших місяці після реєстрації комунальні послуги, інтернет та ТБ можна оплачувати без комісії. Також стають доступними функції створення шаблонів, доступу до історії платежів, автоматичного отримання квитанцій.

Електронний платіжний сервіс PayHub відрізняється від інших подібних систем функцією, яка стане в нагоді клієнтам КИЇВЕНЕРГО. Клієнт, який зареєстрований в Особистому кабінеті КИЇВЕНЕРГО по електроенергії, може ввести в PayHub поточні показники лічильника, отримати дані свого рахунку і скористатися функцією нарахування суми до оплати, яка діє в Особистому кабінеті КИЇВЕНЕРГО.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок